Photo News/MMB
Volledig scherm
© Photo News/MMB

Deense ex-prof Chris Anker Sørensen verongelukt in Zeebrugge: “Hij verleende geen voorrang aan bestelwagen”

WK wielrennenDramatisch nieuws in de rand van het WK wielrennen: ex-prof en huidig co-commentator voor de Deense televisie Chris Anker Sørensen (37) is bij een ongeval in Zeebrugge verongelukt. De Deen werd met de fiets aangereden door een bestelwagen. Volgens het parket moest Sørensen voorrang verlenen, maar deed hij dat niet.

41 reacties

 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Het word hoog tijd dat ze iets doen aan de het wielerlandschap vooral die amateurs want die denken wel vaker dat de baan van hun is en regels voor een ander. Maar controles zijn er niet dus die doen maar tot frustraties van heel veel anderen.
 • Jean West

  2 maanden geleden
  Frans Denissen Als men aan het verkeer deelneemt zelfs in een ander land moet men de verkeersregels kennen en ook volgen.
 • Labiau Ronny

  2 maanden geleden
  Een vriend is heengegaan. Een topper om mee te werken, een man die van fietsen houd,een familieman. Rust zacht makker. 😢😭
 • Demunster Iris

  2 maanden geleden
  Veel sterkte aan familie en vrienden, alsook aan de chauffeur van de bestelwagen.
 • niki peeters

  2 maanden geleden
  Veel sterkte, ook voor de chauffeur!
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.