BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Estland EST
2
EINDE
5
België BEL
 • 2' Goal Mattias Käit
 • 83' Goal Erik Sorga
 • Hans Vanaken Goal 22'
 • Romelu Lukaku Goal 29' 52'
 • Axel Witsel Goal 65'
 • Thomas Foket Goal 76'

Rode Duivels houden ondanks valse start gezondheidswandeling in Estland en zijn alweer stap dichter bij WK 2022 in Qatar

Rode Duivels2-5. 10 op 12. De 66ste van Lukaku. De cijfers ogen alweer mooi. Bij winst zondag tegen Tsjechië, kan het WK ons als groepswinnaar nog nauwelijks ontsnappen. Het echte resultaat van Tallinn: Martínez offensieve weelde is nog wat groter, maar zo zijn ook de defensieve zorgen.

15 reacties

 • Miguel Verstraete

  3 maanden geleden
  Piet Janssen, de resultaten van een spits zijn ook afhankelijk van de aanvoer die hij krijgt vanuit de rest van de ploeg. Ik volg je dat de Rode Duivels het vaak laten afweten wanneer het echt om de knikkers gaat, maar om dat dan gemakshalve op de spits af te schuiven is op zijn minst bizar te noemen. Zelfs in zijn "mindere" periode bij ManU knikkerde Romelu destijds eigenhandig PSG van het veld. Da's toch geen Jip of Janneke, nee?
 • Piet Janssen

  3 maanden geleden
  Beste Jose, je hebt helemaal gelijk maar wat er aan ontbreekt bij RL is dat hij nooit op de belangrijke momenten beslissend voor de Rode Duivels is. Hij kan er beter 50 maken in belangrijke wedstrijden dan 100 tegen Jip en Janneke.
 • Peter Peters

  3 maanden geleden
  Zoals gewoonlijk worden ze 1e in de poule omdat ze altijd tegen FC de Kampioenen spelen.Voordat een eindronde begint zijn ze al winnaar totdat ze tegen een sterk land moeten en eruit vliegen.
 • Jose Van Hauwaert

  3 maanden geleden
  De Lukaku haters zullen weer inventief moeten zijn om hun gal te spuwen. Feit us, hij is nu reed Topscorer aller tijden bij inze Nationale ploeg, en zal, de dag dat hij afscheid neemt, dat record op meer dan 100 gezet hebben, en dat record zal nooit meer gebroken worden. Onze beste spits ooit... zuig daar maar een rietje aan Lukaku haters
 • lieve rigo

  3 maanden geleden
  Gedaan wat verwacht werd gewonnen!! Aan de verdediging moet er nog gewerkt worden.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Beloften kunnen in Schotland EK-ticket pakken, maar bondscoach Mathijssen heeft nog ander doel: “Alles winnen in 2021 zonder veldgoal tegen”
  Rode Duivels
  1

  Beloften kunnen in Schotland EK-ticket pakken, maar bondscoach Mathijssen heeft nog ander doel: “Alles winnen in 2021 zonder veldgoal tegen”

  De Belgische beloften hebben van 2021 een topjaar gemaakt. Na de 2-0-zege tegen Turkije in Leuven ligt de EK-kwalificatie voor het grijpen. Maar daarbovenop houdt bondscoach Jacky Mathijssen zijn jonge Duivels scherp met een andere uitdaging: “Het zou mooi zijn om het voetbaljaar 2021 af te sluiten met het maximum van de punten én zonder één enkele veldgoal te incasseren.”