.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze chef voetbal ziet hoe Hazard en Courtois gezellig feestje opluisteren: “Het viel op: Brussel heeft de Rode Duivels en hun bondscoach vergeven”

Rode DuivelsEden Hazard leidde het aanvalsspel. Thibaut Courtois hield met enkele uitstekende saves de nul. Een Koninklijk avondje in Brussel. De feestinterland voor Lukaku brengt de Rode Duivels heel dicht bij het WK in Qatar.

13 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Ze zijn weer de beste van de wereld ...🙄 Voetjes op de grond blijven eh ...! Het was niet tegen een topvoetbal land Maar een zwak Tsjechië
 • Jan Daems

  3 maanden geleden
  Nuchter blijven aub. 't Was geen slechte partij van de RD maar om dit elftal nu de hemel in te prijzen, dat gaat mij een beetje te ver. Uiteindelijk was het een tegenstander die het moet hebben van individuele uitschieters, net zoals bij de RD. Deze wedstrijd was dus absoluut geen waardemeter voor het niveau... al liet Martinez dat op voorhand wel zo uitschijnen. De slimme vos die hij is dekt zich op deze manier natuurlijk fijntjes in mocht het mislopen.
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Hebt je het gezien Koert? Italië, Frankrijk en Spanje bakten er nog minder van tegen ploegen die niet sterker zijn dan Tsjechië.
 • Jozef vanden kieboom

  3 maanden geleden
  Na woensdag weten we meer Zonder Lukaku en Vertonghen En zeker niet te onderschatten want Wales kwam er daar met de schrik vrij en dankzij de ref
 • Romain Nolf

  3 maanden geleden
  Gelukkig hield Courtois ons 2 maal !
 1. Wie in Qatar wil samenwerken met KBVB zal charter voor mensenrechten, diversiteit en arbeidsomstandigheden moeten ondertekenen
  Rode Duivels
  4

  Wie in Qatar wil samenwer­ken met KBVB zal charter voor mensenrech­ten, diversi­teit en arbeidsom­stan­dig­he­den moeten onderteke­nen

  Over een jaar start in Qatar het meest omstreden WK in de geschiedenis van het voetbal. De Belgische voetbalbond (KBVB) blijft niet bij de pakken zitten en hoopt via het WK de slechte arbeidsomstandigheden in de Golfstaat te verbeteren. Bedrijven in Qatar die willen samenwerken met de KBVB zullen bijvoorbeeld een charter moeten ondertekenen. Dat schrijft De Zondag. CEO Peter Bossaert wil zo de druk op het land verhogen om de arbeidsmigranten beter te beschermen en de mensenrechten te doen naleven.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.