Onze chef voetbal zag de B-ploeg zuinig winnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal zag de B-ploeg zuinig winnen. © Photo News

“Eigenlijk is álles cava aan wat na de Gouden Generatie komt. In Kazan was de cava zelfs het laatste van de fles – niks bubbels, flets”

Rode DuivelsDe tweede colonne won ternauwernood in Rusland. De Rode Duivels waren weliswaar dominant, maar het aanvalsspel was – zoals dat dan heet in het jargon – steriel. U mag het ook saai noemen. Het ontbrak aan genialiteit, zag ook onze chef voetbal.

78 reacties

 • Gerard Akkermans

  3 maanden geleden
  Gouden generatie?? Waar, wie?? Toch niet in België met voetbal. Ze lopen naast hun schoenen.
 • Dirk Jansen

  3 maanden geleden
  Er stond een team op het veld dat samen aanvalde en samen verdedigde en dat is al eeen goeie basis voir een 1 match samen !
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Er was nooit een " gouden " generatie maar wel een " bronze " ...! Martinez mogen ze laten gaan ...tijd voor nieuwe coach
 • Yves Gysel

  3 maanden geleden
  Martinez moet dringend kansen geven aan de jongeren. Van Heusden verdient echt zijn kans. Saelemaeckers is echt goed en enorme intensiteit getoond. Straks zit die jongen weer op de bank. Boyata was ook weer sterk, vliegt straks ook weer op de bank. Tja, zo bouw je natuurlijk geen nieuwe ploeg. Jammer.
 • Frankie Albert Goethals

  3 maanden geleden
  Het is niet al kommer en kwel. Enkel in de verdediging zoeken we nieuw jong bloed. Ons B elftal wint nog altijd van de mindere goden, dus géén probleem. Tielemans doet wat moet, zonder show. Praet deed nog beter en gaf ons 3 punten. Dus ja, Neerpede doet het nog steeds!