Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Twee spelers met 7 op 10, ook vier met een vijfje: “Hij had de patron moeten zijn, maar ontgoochelde”

Rode DuivelsEen erg vlakke prestatie van de Duivels tegen Wit-Rusland en een zuinige 0-1-zege, met ook weinig uitschieters in ons rapport. Twee spelers staken er wel bovenuit, in tegenstelling tot vier Duivels die het moeten doen met een 5 op 10. Onze beoordeling met telkens een punt op 10 voor elke speler.

22 reacties

 • rik cappelle

  3 maanden geleden
  Saelemaekers was de beste van alle 22+ invallers. En toch maar een 6?
 • Leon Mertens

  3 maanden geleden
  Hello Martinez stelt altijd ex spelers vamn Rsca op ,zeer zwakke ploeg Thielemans nul ,Praet buiten goal zwak ,Batshuayi nul hoelang deze man heeft geen enkele prijs gehaald wat zit hierachter de supporters zijn hem beu,en zelf met de beste spelers nooit geen prijs !!
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  De punten zijn wat ze zijn, wel een beetje dubbel. België is een klein voetballand en kan onmogelijk twee volwaardige elftallen op de mat brengen. Dat is nu wel duidelijk met de reserven aan de aftrap. Verdediging weer vrij zwak en de tot grote leider gebombardeerde Tielemans. 0. Hij kan het niet en al zeker niet bij de RD. We zullen nog een vijftal jaar met de oude gouden verder moeten + bv, CDK? Maar die moet het ook nog bewijzen ook al heeft al met succes in de CL gespeeld.
 • grootaert rené

  3 maanden geleden
  Onwaardige ploeg van Rode Duivels met slechte spelers als Lukebachio,Batschuay Tielemans ea...Alleen Hazard en Salemaeckers en Benteke waren goed!De trainer Martinez die zijn ploeg nooit leert SNEL en VOORUIT te spelen dient dringend te worden ontslagen!
 • Ivo Matthys

  3 maanden geleden
  niet zozeer de oudjes zijn nodig maar wel de "juiste" jongeren. maar die blijven op de bank zitten omdat Martinez zijn vriendjes moet tevreden houden
 1. Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht”
  Play
  Rode Duivels
  45

  Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht”

  Voor een vijfde keer op rij gaan de Rode Duivels naar een groot toernooi. Na al die jaren word je het wel gewoon, zo merken ook analisten Marc Degryse en Jan Mulder. Ook omdat het in een groep was met - alle respect - ‘maar’ Tsjechië en Wales als voornaamste concurrenten. “Weinig enthousiasme? (lacht) Dat komt een beetje door de tegenstander”, zegt Mulder. “België heeft een geweldige ploeg en wint altijd tegen zulke teams. Maar halve finales van EK’s en WK’s winnen ze nog niet. Dát is de opdracht van de Duivels. Om daar doorheen te breken.”