EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Waarom duurt het zo lang? Wanneer kennen we de einduitslag? Wij beantwoorden uw meest gestelde vragen over de Amerikaanse verkiezingen

Het is gebeurd, de Amerikanen hebben gestemd. Hoewel de uitslag nog een tijdje op zich kan laten wachten spreekt Trump nu al van fraude. Welke gevolgen heeft dat? Waarom gaat het zo traag? En waarom zaten de peilingen er weer naast? Wij beantwoorden hier continu uw meest gestelde vragen over de verkiezingen in de VS.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).