De Amerikaanse president Donald Trump en rechter Amy Coney Barrett in de Rozentuin van het Witte Huis eind september.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump en rechter Amy Coney Barrett in de Rozentuin van het Witte Huis eind september. © EPA

Trump wil benoeming van ‘zijn’ opperrechter vieren bij het Witte Huis, vorig event rond Amy Coney Barrett bleek superverspreider

De Amerikaanse president Donald Trump wil de verwachte benoeming van 'zijn' opperrechter Amy Coney Barrett vieren met een feestje in de openlucht bij het Witte Huis. Het is de bedoeling dat er op de bijeenkomst zo veel mogelijk afstand wordt gehouden, aldus een woordvoerder van het Witte Huis.

 1. Was evenement in Rozentuin de superspreader? Beelden tonen hoe besmette senator iedereen omhelst

  Was evenement in Rozentuin de supersprea­der? Beelden tonen hoe besmette senator iedereen omhelst

  Amerikaanse media vragen zich af of een evenement in de Rozentuin van het Witte Huis vorige week zaterdag de superspreader zou kunnen zijn die leidde tot de coronabesmetting van president Trump, zijn vrouw Melania en een heleboel van zijn medewerkers. Er doken immers beelden op die tonen dat er van sociale afstand en mondmaskers geen sprake was. De beelden laten ook zien hoe een Republikeins senator die nadien positief bleek te zijn, een heleboel gasten omhelsde.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 3. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok