President Donald Trump in het Oval Office vorige week.
Volledig scherm
PREMIUM
President Donald Trump in het Oval Office vorige week. © AP

Trump heeft zich ingegraven in Witte Huis: zo brengt hij zijn dagen door

De Amerikaanse president Donald Trump houdt zich nu al twee weken schuil in het Witte Huis. Sinds de dag van de verkiezingen op 3 november maakte hij nog maar drie publieke optredens en gisteren was zijn officiële agenda voor de tiende dag helemaal leeg. Waar vult Trump zijn dagen dan wel mee?

29 reacties

 • Marc Plucieniczak

  11 maanden geleden
  Spijtig voor Europa en België, Amerika stapt terug in het klimaatakkoord en wij Belgen gaan gascentrales bouwen, erg, erger, ergst Zijn onze politici nu zo dom (vooral de groenen) of is dat om de Belgen te pesten tot hun dood ? Hier kan geen groene een antwoord op geven
 • Maurice Verheyen

  11 maanden geleden
  Wel leuk om een clown als president te hebben. Er viel wel te lachen! Behalve als je voor hem werkt en niet naar zijn pijpen danst natuurlijk
 • Roger Smeyers

  11 maanden geleden
  Voor een kerel die de op de kosten van de maatschappij kan leven is het sprookje bijna uit. Spjtig dat hij jaarlijks nog een "vergoeding" krijgt tot het eind van z'n dagen.
 • Rudi Maes

  11 maanden geleden
  Johannes Smikkelson , ik zal u moeten teleurstellen : michican blijft blauw , de republikeinen hebben hun klacht ingetrokken .
 • Fabrice Braccio

  11 maanden geleden
  Johannes, ik denk dat Michigan het de uitslag als blauw heeft gecertifieerd??
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. NAVO-ministers akkoord met capaciteitsdoelstellingen: “Meer troepen, meer paraatheid”

  NA­VO-ministers akkoord met capaci­teits­doel­stel­lin­gen: “Meer troepen, meer paraatheid”

  De ministers van Defensie van de NAVO-landen hebben vandaag een reeks maatregelen aangenomen om de collectieve defensie te versterken. Ze zijn het ook eens over honderden nieuwe doelstellingen voor de militaire capaciteiten van de lidstaten. Die zijn er om er onder andere voor te zorgen dat meer troepen met een hogere paraatheid door de lidstaten worden geleverd. Dat heeft NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg vandaag aangekondigd.
 2. RECENSIE. 'Een beloofd land', de memoires van Barack Obama: prettig, een president die kritisch naar zichzelf kijkt
  PREMIUM

  RECENSIE. 'Een beloofd land', de memoires van Barack Obama: prettig, een president die kritisch naar zichzelf kijkt

  Barack Obama schreef met 'Een beloofd land' het boek waar de term 'lijvig' voor bedacht lijkt. In het Nederlands is het 928 pagina's dik - en dat is slechts deel één van het tweeluik waar de voormalige president van de VS aan werkt. Alsof hij het contrast met zijn opvolger, die nooit leest, zo groot mogelijk heeft willen maken. Zware kost - maar tegelijk lichtvoetig. Obama is een begaafd schrijver, met een neus voor levendige, geestige details.