Trump tijdens een campagnerally voor de verkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Trump tijdens een campagnerally voor de verkiezingen. © AP

Dit is de strategie waarmee Trump toch nog aan de macht wil blijven

De Republikeinse leiders in vier cruciale swingstaten zeggen zich niet voor de kar van Donald Trump te laten spannen in een poging de uitslag van de verkiezingen nog in zijn voordeel te veranderen. Trump en zijn dichtste medestanders hopen via een schimmige maar volgens hen legale route toch aan de nodige 270 kiesmannen te geraken. De hordes om het zover te laten komen, zijn echter bijzonder groot.

26 reacties

 • Marcus Camps

  11 maanden geleden
  Het lijkt over niks anders te gaan dan over geld lijkt me. Van het ingezamelde geld voor juridische doeleinden gaat zestig procent naar afbetaling van schulden van de verkiezingscampagne, staat op hun website. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het dus daarom. Zolang men mensen zo zot houdt om geld te blijven storten voor hun acties zullen ze blijven doorgaan en wordt hun kas gevuld. Dat Trump gestoord is, dat weten we, maar er zijn ook anderen die erin meegaan om er goed aan te verdienen.
 • Etienne Durinck

  11 maanden geleden
  Iemand die een pak juridische veroordeling te verwachten heeft kan zo maar meedoen aan de presidentsverkiezingen. Dat zo iets ook maar mogelijk is kan nooit aanvaard worden. Maar daar kwam en komt nog altijd geen reactie op. 
 • Patrick Mehauden

  11 maanden geleden
  Amai dat is ook het eerste dat ik ervan hoor dat er bewijzen zijn van fraude langs Biden zijn kant lol.Ook zeker zo een trump meelopertje kan die president niet uitstaan zo zich ophemelen jongens toch
 • Koen Lavrijsen

  11 maanden geleden
  Dit is allesbehalve zijn strategie. het is de bedoeling dat geen enkele kandidaat 270 haalt en dan blijft Trump president. En dat snapt de media natuurlijk niet, namelijk dat er officieel nog niemand 270 heeft.. Geen enkel wettelijk orgaan zal dit al melden zolang er geen zekerheid is over de rechtmatigheid van de uitslag. En over de alleswetende comments : een advocaat die zijn bewijzen zomaar te grabbel gooit op tv  VOOR de rechtzaak nog maar begonnen is, die moet nog geboren worden.. 
 • lars vandenberge

  11 maanden geleden
  Het grootste probleem van Trump is dat hij halfweg januari niet langer onschendbaar is. Lock him up! 
 1. Zat Nederlander onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Zat Nederlan­der onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Onverwachte wending in een moordzaak in Nederland: tijdens de rechtszaak in hoger beroep rond de moord op Sven Prins (30), werd plots een naam geroepen van een mogelijk nieuwe verdachte. Het zou gaan om een man uit België. Dat meldt 1Limburg. Het Nederlandse gerecht bekijkt of de man iets te maken had met de fatale schietpartij in 2015. Drie mannen werden al veroordeeld voor de moord - één van hen mogelijk onterecht, zo blijkt nu. “Dit is zo’n bijzondere samenloop van omstandigheden. Dat is gewoon filmmateriaal.”
 1. Topman Nike doet schokkende bekentenis: “Ik heb vroeger een tiener doodgeschoten”

  Topman Nike doet schokkende bekentenis: “Ik heb vroeger een tiener doodgescho­ten”

  Een prominente bestuurder van een sportmerk heeft in een geruchtmakend interview bekend dat hij in de jaren zestig een tienerjongen heeft doodgeschoten. Het gaat om de 72-jarige Larry Miller, topman van Nike Basketball en zustermerken Jordan en Converse. “Het vreet me vanbinnen op”, zegt de Amerikaanse zakenman over zijn lang bewaarde geheim. De schokkende bekentenis komt voorafgaand aan de lancering van zijn nieuwe boek, dat volgend jaar verschijnt.