Wout van Aert vindt Tourparcours op zijn maat: Belgische etappe, zware kasseirit, moordende bergen en start in Denemarken

Tour de FranceDe Tour de France 2022 is officieel voorgesteld. Met een driedaagse in Denemarken, heel wat aankomsten bergop en een zware kasseirit mogen we spektakel verwachten.

20 reacties

 • Antoine Van De Velde

  3 maanden geleden
  Hoe komt men erbij om Wout kans te geven om de gele trui te veroveren die heeft toch nog nooit iets gepresteerd in de Tour. Ja goed zeven ritjes op drie deelnames dat moet elke goed getrainde renner toch kunnen.
 • Jan Van Humbeeck

  3 maanden geleden
  Ik zie mogelijkheden, hoor hem weeral bezig. Zoals de tijdrit en wereldkampioenschap zeker met 2 vingers in zijn neus. Tis te hopen voor WVA dat MVDP dan niet meerijdt want anders worden die mogelijkheden herleid tot 2de plaatsen.
 • Etienne De Bondt

  3 maanden geleden
  Dit jaar ging Van Aert ook de eerste week het geel pakken, het spel van de analisten kan weer beginnen.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Hier valt zonder tegenslag voor Van Aert wel iets te rapen , met in totaal 53 km tijdrit kan hij wel een mooi klassement behalen . En bergop heeft hij ook al bewezen een strak tempo aan te kunnen meestal als helper , maar de manier waar hij wegreed op de Mont Ventoux van Alaphilippe en Mollema was indrukwekkend . Zijn rol zal wel als helper zijn , maar deze Van Aert is tot meer in staat !!
 • Felix Strackx

  3 maanden geleden
  De volgende 10 jaar is de Tourwinnaar bekend.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Chris Froome hoopt nog altijd oude niveau te halen: “Dit soort koersen heb ik nodig, ook al finish ik in de achterste regionen”
  Tour de France
  5

  Chris Froome hoopt nog altijd oude niveau te halen: “Dit soort koersen heb ik nodig, ook al finish ik in de achterste regionen”

  Chris Froome haspelde zijn tijdrit op de voorlaatste dag van de Tour de France al af. De viervoudige Tourwinnaar stond zaterdagmorgen op 4u07 van leider Tadej Pogacar, maar hoopt nog steeds om op zijn oude niveau terug te keren. Aan opgeven heeft hij dan ook nooit gedacht: “Ik hou van de sport, ook al is ze soms meedogenloos en brutaal.”
 3. Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en masterclass van Mohoric: bekijk de hoogtepunten van Tourrit 19
  Play
  Tour de France
  9

  Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en master­class van Mohoric: bekijk de hoogtepun­ten van Tourrit 19

  Ritzege nummer twee voor Matej Mohoric in deze Tour de France. De Sloveen sloot al vroeg op de dag aan in de vlucht, gooide als eerst de knuppel in het hoenderhok in de kopgroep en trok er dan 25 kilometer voor de meet alleen op uit, om met een minuut voorsprong in Libourne aan te komen. Een masterclass. Bekijk hieronder de hoogtepunten van etappe negentien.