Patrick Lefevere
Volledig scherm
Patrick Lefevere © Photo News

Patrick Lefevere en Deceuninck-Quick.Step mikken op ritsucces: “Hou gravel weg bij wegwielrennen”

Tour de FranceVeel hoogtemeters, veel wind, veel kasseien. De Tour voor 2022 kondigt zich als een taaie brok aan. Wat denkt Patrick Lefevere ervan? “Lastig, hé. Wij moeten gewoon zien dat we zoveel mogelijk ritten winnen.”

44 reacties

 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Tot lefevre iemand in zijn ploeg heeft die erop kan rijden, dan mag het wel weer, schaf lefevre zijn bemoeienissen af, tijd voor pensioen .
 • patrick isenborghs

  3 maanden geleden
  schaf dan die cols ook maar af , die afdalingen zijn ook levensgevaarlijk zeker bij een nat wegdek. Hetzelfde met die ritten die op massa's sprints eindigen .De tour is ontstaan op gravelwegen in de bergen met ritten boven de 350 km. Inderdaad lefevre heeft de beste PR renners maar niet zijn kopmannen voor het rondewerk
 • Theo Collewaert

  3 maanden geleden
  Gelukkig bestaan er mensen zoals Lefevere, baas van veruit de beste ploeg uit het wielrennen, die er altijd voor zorgt dat er steeds nieuwe talenten op de voorgrond kunnen treden Diegenen die hem verlaten rijden daarna geen platte prijs meer. Benieuwd hoe lang de hype om Van Aert nog gaat duren.
 • Gaston Foubert

  3 maanden geleden
  Elke renner heeft zijn specialiteit, in de Tour winnen de klimmers en tijdrijders, in de kasseiklassiekers de Flandriens, ... hou die zaken gescheiden.
 • Germain De Block

  3 maanden geleden
  De zageman weet altijd wat,blijf thuis dan.krijgen dan mischien een eerlijk verloop.
 1. NFL-icoon Tom Brady gaat na uitschakeling nadenken over toekomst
  NFL
  2

  NFL-icoon Tom Brady gaat na uitschake­ling nadenken over toekomst

  American football-legende Tom Brady neemt na de uitschakeling met Tampa Bay Buccaneers in de play-offs van de NFL de tijd om na te denken over zijn toekomst. De 44-jarige quarterback, zevenvoudig winnaar van de Super Bowl, heeft nog een contract voor een jaar bij de Buccaneers. “Ik heb daar nog niet veel over nagedacht”, zei Brady, die na de nederlaag tegen Los Angeles Rams (27-30) volop vragen kreeg over zijn toekomst. “Ik bekijk het dag tot dag.”