Karel Baillius kan zich niet langer vinden in de werking van Eendracht Aalst 2.0.
Volledig scherm
Karel Baillius kan zich niet langer vinden in de werking van Eendracht Aalst 2.0. © Geert De Rycke

Sportief verantwoordelijke Karel Baillius en financieel medewerker Geert Angenon nemen ontslag bij Eendracht Aalst Ladies

vrouwenvoetbal super leagueOpschudding bij Eendracht Aalst Ladies, waar sportief verantwoordelijke Karel Baillius en financieel medewerker Geert Angenon ontslag namen. CEO Johnny Dierick stopt zijn activiteiten, maar wordt wel erevoorzitter. De werking van de vrouwenafdeling van de club komt als gevolg van de ontslagen volgens algemeen voorzitter Patrick Le Juste niet in het gedrang. “Het budget wordt met vijftig procent opgekrikt en de ambitie is play-off 1 spelen”, aldus de Aalsterse preses.

  1. Hoe vervangt Dury zaterdag op Union zijn geschorste topschutter Jelle Vossen bij Zulte Waregem?
    voetbal eerste klasse A

    Hoe vervangt Dury zaterdag op Union zijn geschorste topschut­ter Jelle Vossen bij Zulte Waregem?

    Bij Zulte Waregem was het eventjes bibberen toen het bondsparket een schorsing van drie speeldagen voorstelde voor Jelle Vossen. De topschutter van Essevee werd in de extra tijd van de wedstrijd tegen Cercle Brugge uitgesloten voor een armslag naar Dimitar Velkovski. Uiteindelijk werd de straf teruggebracht naar één wedstrijd effectief, zaterdag op Union dus. Welke mogelijkheden heeft Francky Dury om Vossen daar te vervangen? We zetten ze even op een rijtje.