Maxime Annys (KVK Wellen) wijst de kortste weg naar het doel van tegenstrever Witgoor Dessel.
Volledig scherm
Maxime Annys (KVK Wellen) wijst de kortste weg naar het doel van tegenstrever Witgoor Dessel. © Borgerhoff

Maxime Annys (KVK Wellen): “Enorm fier op de groep”

voetbal derde nationale BNa de thuisnederlaag op de openingsspeeldag tegen Turnhout en de puntendeling op Nijlen nadien, was het dan bij de derde keer eindelijk raak voor KVK Wellen. De setting met de voorstelling van een dertigtal jeugdteams leek ideaal om er een leuke avond van te maken. Dat werd het aan de Houtstraat ook, al had coach Maxime Annys allicht vooraf toch wel een ander scenario in gedachten.

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  Anna Koulberg (Asterix Avo): “Heel positief dat er nog veel plaats is voor progressie, het kan alleen maar beter gaan”

  De verplaatsing en de wedstrijd tegen Charleroi worden ieder jaar als een moeilijk te omzeilen klip beschouwd door zowat alle volleybalploegen uit de Liga. De aparte omgeving, de vurige supporters en de tegenstander, steeds met een nieuw samengesteld team, zorgen voor een speciale sfeer. Ook Asterix Avo gaat zaterdag met de nodige voorzichtigheid naar de Waalse industriestad.