Aleksandar Stankov (m.) en leidersploeg Diest dolden zaterdagavond met rode lantaarn Koersel.
Volledig scherm
Aleksandar Stankov (m.) en leidersploeg Diest dolden zaterdagavond met rode lantaarn Koersel. © Guy Meurs

Beringen pakt punt, Koersel moet 6-0-dreun verwerken

Voetbal Derde nationale BEen week na de 2-3 winst in  Pelt heeft Beringen een punt gepakt tegen kopploeg Sint-Lenaarts. KVK moest lang achtervolgen, maar in de slotfase tekende Weeghmans voor de gelijkmaker. Beringen behoudt op deze manier zicht op de middenmoot. Veel minder goed verging het de buren uit Koersel. Die keken bij leider Diest tegen een zware 6-0-nederlaag aan. De rode lantaarn in derde B kon dit seizoen nog niet winnen.

  1. Diede Lemey (Sassuolo) geeft titel nog niet op ondanks nederlaag in topper tegen Juventus (0-2): “We zijn op de goede weg”
    VROUWENVOETBAL

    Diede Lemey (Sassuolo) geeft titel nog niet op ondanks nederlaag in topper tegen Juventus (0-2): “We zijn op de goede weg”

    Diede Lemey en Sassuolo namen het afgelopen weekend op tegen leider Juventus in een rechtstreeks duel om de eerste plaats. In een eerder kansarm duel werd de 25-jarige doelvrouw uit Tielt twee keer van dichtbij geklopt met het hoofd en kon ze de nederlaag niet afwenden, 0-2 werd het. Een tik in de titelstrijd, maar Lemey is niet van plan haar eerste scudetto zo maar op te geven.