Tjendo De Cuyper was vorige week goed voor twee prefecte assists en zette zo zijn ploeg op weg naar een tweede derbyzege op rij.
Volledig scherm
Tjendo De Cuyper was vorige week goed voor twee prefecte assists en zette zo zijn ploeg op weg naar een tweede derbyzege op rij. © Geert De Rycke

Tjendo De Cuyper voelt zich goed in rol van Brakelse assistkoning: “Weten nu dat match bij dubbele voorsprong niet gespeeld is”

voetbal tweede nationale ANa de zeges tegen Oudenaarde en Ronse maakt Olsa Brakel komende zondag de verplaatsing naar Zelzate. Opnieuw een stevige kluif voor de jongens van coach Fanno Nijst, al bulken de geelhemden momenteel van vertrouwen. Met nieuwkomers Ndefe vanop links en De Cuyper vanop rechts komt het Brakelse gevaar duidelijk vanop de flanken en daar profiteert diepe spits Nelis, ondertussen al drie doelpunten in twee matchen, optimaal van. 

  1. Zaven Yagan en SKV Zwevezele blijven op kop na zege tegen SK Ronse: “Lastige partij tot goed einde gebracht”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

    Zaven Yagan en SKV Zwevezele blijven op kop na zege tegen SK Ronse: “Lastige partij tot goed einde gebracht”

    Tweedenationaler SKV Zwevezele liet ook op speeldag 7 geen steek vallen en stuurde een solied verdedigend SK Ronse met 1-0-verliescijfers huiswaarts. In de strijd om de eerste periode doen de troepen van coach Hans Cornelis een uitstekende zaak, want de Zwevezelenaars hebben nu een bonus van respectievelijk 2 en 3 punten op VK Ninove en Olsa Brakel.