De Ninoofse assistent-coach Dave Van Waes ziet zijn ploeg het zaterdagavond opnemen tegen zijn ex-ploeg Racing Gent.
Volledig scherm
De Ninoofse assistent-coach Dave Van Waes ziet zijn ploeg het zaterdagavond opnemen tegen zijn ex-ploeg Racing Gent. © Geert De Rycke

T2 Dave Van Waes met Ninove tegen ex-ploeg Racing Gent: “We groeien match na match”

Voetbal tweede nationale AHet gaat KVK Ninove momenteel voor de wind. De groenhemden zijn, net als vorig seizoen trouwens, met twee zeges op rij uit de startblokken geschoten en willen die reeks maar al te graag verderzetten. Heel anders is het gesteld met de tegenstander van zaterdagavond Racing Gent. Een ploeg die door velen vooraf hoog ingeschat werd, maar voorlopig puntenloos onderaan prijkt. “Maar vergis je niet, ze hebben hun kwaliteiten”, weet de Ninoofse T2 Dave Van Waes.

 1. Jutta Van de Vyver (Asterix Avo): “Uit de leerrijke nederlaag in Charleroi gaan we positieve impulsen halen”

  Jutta Van de Vyver (Asterix Avo): “Uit de leerrijke nederlaag in Charleroi gaan we positieve impulsen halen”

  “Dit is toch wel een pijnlijke nederlaag.” Zo omschreef trainer-coach Kris Vansnick het verlies van Asterix Avo in Charleroi. De ploeg was sterk gewaarschuwd, want de landskampioenen hadden het in het verleden nooit gemakkelijk in de typisch Waalse sporthal ‘Salle Ballens’. De zoektocht naar het juiste evenwicht blijft voortduren bij de Beverse ploeg. “Maar we komen eruit, we gaan dit oplossen”, klinkt het hoopvol en vastberaden.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.