Steven Schurmann had geen gemakkelijke avond tegen Seraing, maar relativeerde de bekernederlaag: “Dit seizoen draait alles om de competitie.”
Volledig scherm
Steven Schurmann had geen gemakkelijke avond tegen Seraing, maar relativeerde de bekernederlaag: “Dit seizoen draait alles om de competitie.” © Geert De Rycke

Lokeren-Temse kan niet stunten tegen Seraing: “Ik dacht dat een straaljager passeerde, maar het bleek Mikautadze”

voetbal beker van belgiëCold hard reality. Geen bekersprookje voor Lokeren-Temse. De Waaslanders kwamen tekort tegen eersteklasser Seraing, ondanks veel inzet en intenties. Hattrick Mikautadze: 0-3. “De doelpunten vielen op slechte momenten.”

 1. Kamiel Bonneu wordt prof: “Het was op de valreep”
  Wielrennen

  Kamiel Bonneu wordt prof: “Het was op de valreep”

  Kamiel Bonneu (Basso Team Flanders) rijdt volgend seizoen voor Sport Vlaanderen-Baloise. De Noord-Limburger tekent er een profcontract voor twee seizoenen. Voor Bonneu was het nu of nooit, want volgend jaar wordt hij 23 jaar en komt er een einde aan zijn beloftenperiode. “Het was inderdaad op de valreep”, lacht Bonneu, die zijn selectie onder meer te danken heeft aan een sterke Luik-Bastenaken-Luik. “Ik wist dat de ploeg mij volgde en dan willen goede prestaties wel eens een handje helpen.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?