Klaas De Rock - hier in duel met Wetteraar Keanu Heirewegh - opende vorige week zijn rekening bij KFC Merelbeke: “Die eerste goal doet altijd deugd”
Volledig scherm
Klaas De Rock - hier in duel met Wetteraar Keanu Heirewegh - opende vorige week zijn rekening bij KFC Merelbeke: “Die eerste goal doet altijd deugd” © Geert De Rycke

Klaas De Rock (Merelbeke) krijgt ex-club op bezoek: “Stefan Leleu zal Oudenaarde messcherp aan de aftrap brengen”

voetbal tweede nationale AZondag staat een leuke Oost-Vlaamse affiche aan de Moerkensheide op de agenda. Met twee overwinningen en zijn eerste doelpunt voor Merelbeke in de achterzak kijkt Klaas De Rock (27) zijn puntenloze ex-club KSV Oudenaarde in de ogen.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. VDK Gent veegt Antwerpse volleybalvrouwen van het terrein: “We werden overklast”
  Volleybal liga A vrouwen

  VDK Gent veegt Antwerpse volleybal­vrou­wen van het terrein: “We werden overklast”

  “Was het een offday van Interfreight Brabo Antwerpen of was het een bijna foutloze prestatie van VDK Gent?”, vraagt trainer-coach Cristina Moga zich na de 3-0-nederlaag van zaterdagavond af. “Het lag ergens tussenin. Maar dit Gent was heel indrukwekkend tijdens de wedstrijd tegen ons. We kwamen overal te laat. We schoten overal tekort tegen deze krachtige en snelle thuisploeg.”
 3. Jolan Cox leidt Maaseik naar winst in Borgworm: “Drie punten, maar er is nog werk”
  Volleybal EML-league

  Jolan Cox leidt Maaseik naar winst in Borgworm: “Drie punten, maar er is nog werk”

  Greenyard Maaseik is de competitie gestart met 1-3-winst in Borgworm. De Maaslanders klommen vlot naar 0-2, maar ze gaven de derde set uit handen. In de vierde set zette een op dreef gekomen Jolan Cox orde op zaken. “We hebben geen fout gemaakt op de openingsspeeldag. Dat is de belangrijkste conclusie. We pakken drie punten terwijl we nog ver van onze beste niveau zijn. Ja, er is nog werk, maar dat is geen verrassing”, zegt Jolan Cox.