Gregory Mahau sukkelt met een blessure aan de knie en is er zaterdag op KRC Harelbeke niet bij.
Volledig scherm
Gregory Mahau sukkelt met een blessure aan de knie en is er zaterdag op KRC Harelbeke niet bij. © VDB

Gregory Mahau (KSCT Menen) mist duel met ex-ploeg Harelbeke: “Ik hoop binnen twee weken wedstrijdfit te zijn”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler KSCT Menen maakt zaterdag de korte verplaatsing naar KRC Harelbeke en gaat op het veld van de Ratten op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. “We hopen de drie punten te pakken, dat hopen we trouwens elke keer”, reageert Gregory Mahau, die door een blessure aan de knie de wedstrijd tegen zijn ex-ploeg moet missen.

 1. Lisa Petry en KRC Genk Ladies staan voor een moeilijke verplaatsing naar OHL: “Ik ben bij een leuke en familiale club beland”
  voetbal super league

  Lisa Petry en KRC Genk Ladies staan voor een moeilijke verplaat­sing naar OHL: “Ik ben bij een leuke en familiale club beland”

  Lisa Petry (20) maakte in het tussenseizoen de overstap van Standard naar KRC Genk Ladies. De Genkse aanvalster heeft nog geen moment spijt van deze overgang. Ondanks haar jeugdige leeftijd bracht ze vier jaar ervaring vanuit Luik mee. Doel is om bovenin mee te strijden voor een plek in play-off 1. Zaterdag wacht de moeilijke verplaatsing naar OHL. “We zijn als ploeg gegroeid en gaan er voluit voor winst”, klinkt Petry strijdvaardig.
 2. Oud-winnaar Alexander Diaz Rodriguez trekt als coach naar Athora Great Bruges Marathon: “Mensen begeleiden schenkt me enorm veel voldoening”
  ATLETIEK

  Oud-win­naar Alexander Diaz Rodriguez trekt als coach naar Athora Great Bruges Marathon: “Mensen begeleiden schenkt me enorm veel voldoening”

  Zondag wordt de 5de editie van de Athora Great Bruges Marathon afgewerkt. Voormalig winnaar en Bruggeling Alexander Diaz Rodriguez zal dit jaar niet meestrijden voor de overwinning, maar hij komt wel aan de start van de halve marathon. “In het kader van mijn project Runner’s High zal ik meelopen met mijn atleet Philippe Loosvelt”, zegt hij.