De revaliderende Frédéric Duplus hoopt alsnog op speelminuten dit seizoen. Daartoe moet OHL wel de play-offs halen.
Volledig scherm
De revaliderende Frédéric Duplus hoopt alsnog op speelminuten dit seizoen. Daartoe moet OHL wel de play-offs halen. © Belga

Ongeluksvogel Frédéric Duplus: “Belangrijk dat OHL de play-offs haalt”

voetbal 1AHet is me het seizoen wel voor OHL-aanvoerder Frédéric Duplus. Twee zware blessures, daardoor amper zeven wedstrijden gespeeld. Maandenlang revalideren - nog steeds trouwens. “Ik weet dat mijn ploegmaats er alles aan doen om de play-offs te halen. Daarin kan ik misschien nog een aantal speelminuten versieren”, hoopt de Fransman.

 1. Kobe Cools met Dudelange in razend spannende Luxemburgse titelrace: “Focus ligt op kampioenschap, toekomst is voor later”
  voetbal belgen in het buitenland

  Kobe Cools met Dudelange in razend spannende Luxemburg­se titelrace: “Focus ligt op kampioen­schap, toekomst is voor later”

  Een titelstrijd krijg je moeilijk spannender dan in Luxemburg momenteel. Op drie speeldagen van het einde staan liefst drie ploegen bovenaan met evenveel punten. Onder hen ook Dudelange F91 met Hingenaar Kobe Cools (ex-Anderlecht en RWDM) in de ploeg. Maar Cools en zijn makkers hebben hun lot niet meer in eigen handen aangezien een van de concurrenten, Fola Esch, nog een match te goed heeft.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei