Makthar Gueye (l.) en Arthur Theate vallen elkaar in de armen na de late 0-1-overwinning van KV Oostende tegen Moeskroen.
Volledig scherm
Makthar Gueye (l.) en Arthur Theate vallen elkaar in de armen na de late 0-1-overwinning van KV Oostende tegen Moeskroen. © BELGA

Grote opluchting bij Arthur Theate en KV Oostende na winninggoal Gueye: “Dit kan ons play-off 1 opleveren”

VOETBAL 1AJe kon de zucht van opluchting voelen van Henegouwen tot de kust. KV Oostende knokte zich zaterdag naar de drie punten tegen een stug Moeskroen dankzij een doelpunt van ‘Mighty Makthar’ Gueye in blessuretijd. “Of we nu favoriet zijn voor de vierde plaats? Ja, want we stáán dan ook vierde”, reageert ploegmaat Arthur Theate.

 1. KVO hoeft 2,1 miljoen euro makelaarskosten (voorlopig) niet terug te betalen
  KV Oostende

  KVO hoeft 2,1 miljoen euro makelaars­kos­ten (voorlopig) niet terug te betalen

  Het BAS stelt KV Oostende in het gelijk in een geschil met makelaarskantoren J&S en Starfactory van respectievelijk Patrick De Koster en Didier Frenay. De makelaars eisten via het arbitragehof ruim 2 miljoen euro aan makelaarskosten meteen terug. Maar het BAS heeft nu geoordeeld dat de strafrechtbank zich eerst moet uitspreken over een klacht van de club tegen de makelaars, onder meer inzake valsheid in geschrifte.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei