David Bates wint het luchtduel met Michael Frey van Waasland-Beveren: “Na die moeilijke maanden voel ik me steeds beter thuis bij Cercle. Pas na het seizoen ga ik mijn opties voor volgend jaar bekijken.”
Volledig scherm
David Bates wint het luchtduel met Michael Frey van Waasland-Beveren: “Na die moeilijke maanden voel ik me steeds beter thuis bij Cercle. Pas na het seizoen ga ik mijn opties voor volgend jaar bekijken.” © BELGA

David Bates is uitgegroeid tot leider van Cercle-defensie: “Nooit aan mijn keuze getwijfeld”

VOETBAL 1AHet heeft een hele tijd geduurd, maar nu lijkt David Bates eindelijk toch een vaste stek in de defensie van Cercle Brugge te pakken te hebben. Meer zelfs, de 24-jarige Schot is de jongste weken uitgegroeid tot de verrassende leider van die defensie: “Ja, het loopt eindelijk lekker voor mij. Nu ook nog het behoud afdwingen met de ploeg.”

 1. Giulian Biancone scoort belangrijke goal tegen Beerschot, maar: “Geen derde seizoen Cercle voor mij”
  VOETBAL 1A

  Giulian Biancone scoort belangrij­ke goal tegen Beerschot, maar: “Geen derde seizoen Cercle voor mij”

  In zijn eerste seizoen bij Cercle Brugge scoorde Giulian Biancone een fantastisch doelpunt met zijn linker in de winkelhaak op Waasland-Beveren. Zondag kopte hij zijn eerste van het seizoen tegen de netten van Beerschot, zijn eerste op Jan Breydel. Toch had de Fransman een pijnlijke boodschap voor de Cercle-aanhang in petto. “Volgend seizoen nog een jaartje bij Cercle? Neen, dat staat niet in mijn carrièreplanning.”
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Olivier Deman (Cercle Brugge) toonde zich in twee bekermatchen: “Hopelijk kon ik trainer overtuigen”
  VOETBAL 1A

  Olivier Deman (Cercle Brugge) toonde zich in twee bekermat­chen: “Hopelijk kon ik trainer overtuigen”

  Waar jongens uit de eigen opleiding van Cercle Brugge vorig seizoen ruime speelkansen kregen van Bernd Storck, werd een aanvaller uit Knokke snel naar de B-kern teruggezet. Pas een jaar later kwam Olivier Deman (20) weer aan de oppervlakte. Hij mocht in de twee bekerwedstrijden starten en liet zich telkens positief opmerken. Of hem dat straks tegen Anderlecht speelminuten oplevert valt af te wachten, maar met Deman heeft trainer Yves Vanderhaeghe een extra offensieve troefkaart in handen.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool