Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Lior Refaelov 53'
 • Pieter Gerkens 85'

De Europese overwintering wenkt: Antwerp doet gouden zaak met winst in Linz

Europa LeagueAntwerp heeft een uitstekende zaak gedaan in de strijd om een overwintering in de Europa League gedaan. De ploeg van Ivan Leko ging in Oostenrijk met 0-2 winnen bij Linz. Lior Refaelov zette Antwerp op voorsprong na een afgeweken vrije trap. Pieter Gerkens gaf in het slot de doodsteek. 

1 reactie

 • Eric Couwels

  3 maanden geleden
  Benavente heeft echt het verschil niet gemaakt. Als Dieu op het veld staat moeten diezelde spelers van gisteren op dezelfde manier spelen ipv alle ballen aan Dieu in te leveren. Dat is nog iets van in het tijdperk Bölöni. Op die manier zal Dieu veel meer scoren.
 1. “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest
  Club Brugge
  27

  “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest

  Zware domper voor Club Brugge. Ook Simon Mignolet en Charles De Ketelaere legden een positieve coronatest af. Ze werden inmiddels hertest. Club hoopt op een vals-positieve test zodat ze morgen toch kunnen aantreden in het Europa Leagueduel tegen Dynamo Kiev. Indien niet wordt het lijstje met Covidafwezigen wel erg lang, want ook Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Hans Vanaken, Noa Lang, Mats Rits en coach Philippe Clement zitten nog in quarantaine. “Dit is een opdoffer”, weet interimcoach Rik De Mil.
 2. Het steekt wat bij Mourinho dat Antwerp nog boven Tottenham staat: “Willen eerste eindigen”
  Play
  Europa League

  Het steekt wat bij Mourinho dat Antwerp nog boven Tottenham staat: “Willen eerste eindigen”

  De Premier League is - zeker nu ze op kop staan - belangrijker dan de Europa League voor Tottenham, morgen tegenstander van Antwerp op de slotspeeldag in groep J. Crystal Palace-uit, zondag, is belangrijker dan Antwerp-thuis, vanavond. Toch steekt het een beetje bij José Mourinho dat niet zijn Tottenham, maar wel de Royal Antwerp Football Club op de eerste plaats staan.
 3. Ajax blundert door recordaankoop Haller niet in te schrijven voor Europa League: “Vakje vergeten aanvinken”
  Europa League
  1

  Ajax blundert door recordaan­koop Haller niet in te schrijven voor Europa League: “Vakje vergeten aanvinken”

  Ajax is bij het inschrijven van spelers voor de knock-outfase van de Europa League enorm de mist in gegaan. De Amsterdammers zijn vergeten om recordaankoop Sébastien Haller, die deze winter voor 22,5 miljoen euro werd overgenomen van West Ham United, op de Europese spelerslijst te zetten. Dat betekent dat de spits zo goed als zeker de Europese wedstrijden van Ajax aan zijn neus voorbij ziet gaan, al wordt nog gehoopt op clementie van de UEFA.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp