Hazard praat eerlijk over de blessuremiserie die hem maar blijft achtervolgen: “Op matchdagen ging het top, maar telkens ik daags nadien wakker werd...”

DeviltimeEén van de Rode Duivels die passeerden in onze talkshow Deviltime, was Eden Hazard (30). De sterspeler van Real Madrid sukkelt al twee seizoenen met blessures en traint ook nu nog apart. Aan tafel bij Stef Wauter en Jan Mulder praatte Hazard eerlijk over zijn vele fysieke problemen én schat hij z'n kansen richting het EK in (zie video boven). 

0 reacties

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Zelfs Finland - België laten fluitende Russische supporters starten met valse noot
  Rode Duivels
  8

  Zelfs Finland - België laten fluitende Russische supporters starten met valse noot

  En weer klonken er fluitjes toen de Rode Duivels, net als de Finnen, vlak voor de aftrap knielden in het Krestovskistadion. Met dank aan de ongeveer 16.000 aanwezige Russische fans in het stadion met een capaciteit van 68.000 supporters. Niet zo fel als in de Belgische openingsmatch op dit EK, toen de Duivels tegen Rusland speelden (0-3). Maar ook nu weer duidelijk te horen. Wel respect toonden de Russen in het stadion van Sint-Petersburg voor Axel Witsel, de Rode Duivel die daar 4,5 jaar speelde. Witsel staat voor het eerst aan de aftrap nadat hij half januari zijn achillespees scheurde.
 3. Hilarische déjà vu: Batshuayi krijgt - net als op WK in Rusland - bal vol in aangezicht, maar nu is hij niét zelf de schuldige
  Play
  Rode Duivels
  1

  Hilarische déjà vu: Batshuayi krijgt - net als op WK in Rusland - bal vol in aangezicht, maar nu is hij niét zelf de schuldige

  Hilarisch moment op training bij de Rode Duivels gisteren. Enkele spelers, waaronder Michy Batshuayi, leven zich uit tijdens een onschuldig rondootje. Tot plots Thomas Vermaelen de bal compleet verkeerd raakt en het leer recht in het gezicht van... Batshuayi belandt. Die zag dat natuurlijk totaal niet aankomen en valt net niet achterover door de schok.
 1. Lies Vandenberghe volgt Finland-België met entourage De Bruyne: “Rusten, dat is pas voor 12 juli”
  Play
  Rode Duivels

  Lies Vandenberg­he volgt Fin­land-Bel­gië met entourage De Bruyne: “Rusten, dat is pas voor 12 juli”

  Ook dit keer volgt journaliste en sportanker Lies Vandenberghe de wedstrijd bij de entourage van een van onze Rode Duivels. Kevin De Bruyne start voor het eerst dit EK, dus trok Lies naar Gent om Finland-België met familie en vrienden van ‘KDB’ te volgen. “Het gaat goed met hem”, zegt zijn neef Karel. “Hij heeft donderdag met de voeten gesproken. Hopelijk brengt hij ons naar de eindzege. Het is belangrijk voor hem om matchritme op te doen. Rusten hoeft hij pas te doen vanaf 12 juli (de finale is op 11 juli, red.). Dus Kevin: pak die beker mee naar huis, hé.”