Courtois over “scherpe” Eden Hazard, zijn vaccin én doelman bevestigt ook z'n relatie met Israëlisch model

DeviltimeOok Thibaut Courtois mocht uiteraard niet ontbreken aan de tafel van onze talkshow Deviltime. De doelman van de Rode Duivel heeft er opnieuw een prima seizoen opzitten bij Real Madrid en zal ook op het EK een cruciale rol spelen. De doelman heeft het in bovenstaande video onder meer over Eden Hazard, z'n vaccin én hij bevestigt ook z’n nieuwe romance.

24 reacties

 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Hoge bomen vangen veel wind. Hoge mannen, schone madammen. Hij heeft groot gelijk om te profiteren van zijn looks. En reacties als : 'Heeft ze wel verstand' zijn ronduit zielig. Als ik niet meer te vertellen zou hebben, dan zweeg ik.
 • Kristine Delacourt

  1 maand geleden
  Ik veronderstel dat zijn vorige relatie beëindigd is. In dat geval is hij vrij om zijn goesting te doen.
 • Karel van Velzeke

  1 maand geleden
  mooi is ze wel maar heeft ze wel verstand? en valt er met samen te leven ?
 • Dietrich Van Helder

  1 maand geleden
  Kan je hem ongelijk geven? Courtois is een gezonde man die wil genieten van het leven. Niet voor zijn looks? Weet niet of hij een knappe man is, in ieder geval niet onaantrekkelijk denk ik. Sportief, solide carrière en inderdaad een stevige portefeuille. In zijn situatie zouden velen het hem nadoen.
 • ronny cuypers

  1 maand geleden
  Ongelooflijk hoe sommigen van de ene wei naar de andere wat groenere drentelen. Het is wel duidelijk: hoe meer bekendheid, hoe minder verstand.
 1. Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”
  Play
  L'Equipe du soir
  146

  Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”

  De Rode Duivels hebben nog maar één match gespeeld op dit EK, maar het eerste mediatieke relletje met de Fransen is al een feit. Analisten van L’Equipe konden in hun talkshow ‘s avonds een uitspraak van Thomas Meunier maar erg matig appreciëren. Onze rechterflankspeler had na de 3-0 tegen de Russen gewoon gezegd dat het bijzonder moeilijk zou worden om dit België te kloppen. In de show luidt het eensluidend dat de Belgen nu al een dikke nek hebben. Via Twitter reageert Meunier erg cynisch.