Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip

RoyaltyVandaag werd er afscheid genomen van prins Philip, de echtgenoot van Queen Elizabeth, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. De uitvaart in St. George’s Chapel op Windsor Castle vond plaats in een klein gezelschap van zo’n dertig mensen. De dienst verliep volledig zoals gepland. Harry en William, de figuren die de meeste controverse hadden kunnen veroorzaken, bleven gedurende de hele dienst gescheiden. 

25 reacties

 • Jean West

  2 maanden geleden
  In deze ongewone tijd zijn er ook veel niet in pracht en praal levende burgers die ook eenzaam afscheid moeten nemen hebben van een dierbare.
 • paul van de velde

  2 maanden geleden
  Als ik rond mij heen kijk zie ik geen mensen die gewerkt hebben zo oud worden. Zal wel een zeer goed en heerlijk leven geleid hebben. Alleen wat moeten buigen bij de gelegenheden en in zijn eigen denken dan; onozelaars jullie betalen wel dat feestje hier. En zo is het ook. R.I.P rippedepi Prins Philip
 • patricia Aubroeck

  2 maanden geleden
  Heel emotioneel en vredig afscheid van de geliefde Prins Philip.
 • Johan Hendrickx

  2 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk dat iemand zoveel eretekens en eretitels kan hebben. Nu nog een mirakel en de zaligverklaring kan ingezet worden..
 • Jos verelst

  2 maanden geleden
  Wat heeft een dergelijke protocolaire, koele vertoning, zonder menselijke warmte, met grootsheid en macht te maken, Albert Jacobs ? Het is een, weliswaarc tot in de perfectie geregiseerd, optreden maar zonder enig teken van verdriet om een dierbare. Show dus.