Praet bij Torino.
Volledig scherm
Praet bij Torino. © FC Torino

Officieel: Dennis Praet trekt op uitleenbasis naar Torino

Buitenlands voetbalTerug naar de competitie waar hij naam heeft gemaakt. Dennis Praet (27) trekt naar AC Torino. Na twee jaar in de Premier League zonder voldoening terug.

3 reacties

 • Willy Kerckhofs

  3 maanden geleden
  Goeie voetballer , elegante gast ! Topper . Mr Ulmer , zoek een andere hobby !!
 • John Ulmer

  3 maanden geleden
  net als heel wat andere Duivels: overroepen.
 • Robert Thomassen

  3 maanden geleden
  Veel succes bij AC Torino, Dennis Praet.
 1. Van flegmatieke spelertje bij City Pirates tot hoofdmacht Juventus: “Je kan Koni De Winter vergelijken met een jonge Vincent Kompany”
  Play
  PREMIUM
  Champions League

  Van flegmatie­ke spelertje bij City Pirates tot hoofdmacht Juventus: “Je kan Koni De Winter vergelij­ken met een jonge Vincent Kompany”

  Een cv kan moeilijk ‘hoger’ starten: de 19-jarige Koni De Winter debuteerde als prof bij Juventus in de Champions League op Chelsea. “Je kan hem vergelijken met een jonge Vincent Kompany”, zeggen zijn ex-jeugdtrainers. U21-trainer Jacky Mathijssen is voorzichtiger: “Maar waar kun je het vak beter leren dan tussen Bonucci en Chiellini?”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.