Engels, Refaelov en Trésor.
Volledig scherm
Engels, Refaelov en Trésor. © Photo News

OVERZICHT ZOMERMERCATO. Alle inkomende en uitgaande transfers van onze eersteklassers

Belgisch voetbalDe zomermercato zit erop. Welke spelers hebben de achttien eersteklassers gehaald en wie is vertrokkken? Een overzicht.

12 reacties

 • Thierry Lints

  3 maanden geleden
  Absurd en ronduit belachelijk gewoon en draagt niet echt bij tot geloofwaardig en competent beleid binnen verenigingen ! Is competitie binnen de competitie geworden.
 • Koen Geboor-Groffy

  3 maanden geleden
  Ik had verstaan dat Vivaldi een regeling ging voorzien voor de belasting en RSZ vrijstelling van clubs en spelers. Ik vraag me af waarom dit zo lang moet duren... Als ik 1 maand geen RSZ betaal zal ik snel voor de rechter staan denk ik.
 • Gerard Van van Veghel

  3 maanden geleden
  Heeft het Bosman arrest eigenlijk wel zin gehad?
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Nog huiswerk voor Club, hoog nodig een verdediger met de klasse van Noah Cosounou, die 16jarige iNbemba wordt een zeer goede middenvelder ook al zijn er voor het middenveld bijgekomen. Dus nog verdediging versterken tenzij Clement in Nbemba een toekomstige stopper ziet.
 • Karel Van Beeck

  3 maanden geleden
  Dit is gewoon lachen met het loon van Jan met de pet.
 1. Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”
  Antwerp
  4

  Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”

  Voormalig Rode Duivel en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert een rijverbod van een jaar, het opnieuw afleggen van zijn rijexamens en een boete van 420 euro voor een zware snelheidsovertreding en rijden onder invloed deze zomer in Antwerpen. Dat is vandaag gebleken bij het behandelen van de zaak door de politierechtbank. Nainggolan was zelf niet aanwezig, hij speelt vanavond met Antwerp in Frankfurt.
 2. “Club zit in een dip... en toch komt Leipzig niet winnen”: onze huisanalist Marc Degryse ziet het ondanks alles goedkomen voor blauw-zwart
  PREMIUM
  Degryse op dinsdag
  16

  “Club zit in een dip... en toch komt Leipzig niet winnen”: onze huisana­list Marc Degryse ziet het ondanks alles goedkomen voor blauw-zwart

  Net nu de zorgen het grootst zijn, breekt de week van de waarheid aan voor Club Brugge. Slecht voetbal, een kapotte relatie tussen trainer en kapitein, wisselvalligheid bij de dragende spelers: ‘t zijn maar drie van de zaken die onze huisanalist Marc Degryse in zijn wekelijkse analyse op dinsdag aankaart als redenen voor de sportieve malaise bij blauw-zwart. Maar toch ziet hij het goedkomen.