Bubucarr Sanneh.
Volledig scherm
PREMIUM
Bubucarr Sanneh. © Photo News

Operatie Afslanking: paars-wit verbreekt contract van Bubacarr Sanneh, de man van 8 (of 0) miljoen

RSC AnderlechtHoe diep is Bubacarr Sanneh (26) gevallen, zeg. Anderlecht betaalde in 2018 nog acht miljoen euro voor de Gambiaan, nu is het blij dat hij zijn contract in onderling overleg wilde verbreken. En hij was (gelukkig) niet de enige die vertrok. Een overzicht van het huiswerk van paars-wit dat - behoudens verrassingen - helemaal af is. 

4 reacties

 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  Hoe bezig en doe zo verder van club fan
 • boris paesen

  3 maanden geleden
  Was Bubacarr Sanneh zo slecht of lag het aan de trainer die niet in staat is om zijn spelers volgens een deftig systeem te laten spelen. Het is gemakkelijk om spelers af te breken ten gevolg van je eigen onkunde.
 • Eric De Baeremaeker

  3 maanden geleden
  Miskopen en dan nog zulke contracten geven . Gezond verstand ? Één seizoen op proef en dan een vast contract .
 • Erik Veyt

  3 maanden geleden
  Waarom halen ze Matthias Suarez niet terug? Topper, nog steeds
 1. Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”
  Antwerp
  4

  Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”

  Voormalig Rode Duivel en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert een rijverbod van een jaar, het opnieuw afleggen van zijn rijexamens en een boete van 420 euro voor een zware snelheidsovertreding en rijden onder invloed deze zomer in Antwerpen. Dat is vandaag gebleken bij het behandelen van de zaak door de politierechtbank. Nainggolan was zelf niet aanwezig, hij speelt vanavond met Antwerp in Frankfurt.
 2. ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencomplex in Westkapelle
  Play
  Club Brugge
  51

  ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencom­plex in Westkapel­le

  De wereld draait door, ook voor Club Brugge. Na de pijnlijke nederlaag in de Champions League tegen RB Leipzig moesten de spelers van blauw-zwart zich vandaag al in alle vroegte melden op het Belfius Basecamp, het oefencomplex van de landskampioen. Noa Lang, Jack Hendry of Charles De Ketelaere: allemaal stuurden ze hun bolide deze voormiddag al opnieuw de parking op in Westkapelle.