Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert krijgt strijdlust én mengt zich in strijd om de bollen: “Per ongeluk in goeie uitgangspositie beland”

Tour de FranceWout van Aert strijdt nu ook om de bergtrui in de Tour de France. De Belg van Jumbo-Visma trok vandaag mee in de vlucht in de etappe naar Andorra la Vella en mengde zich meermaals in de sprints om punten voor het bergklassement. Van Aert hield ook de prijs voor de strijdlust over aan zijn sterke etappe.

19 reacties

 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Wout krijgt nu de uitgestelde strijdlust van op de Mont Ventoux, omdat er toen een Fransman tweede werd natuurlijk.
 • Antoine Van De Velde

  3 maanden geleden
  Wout heeft een formidabele rit gereden, drie keer mee sprinten bergop en dan zijn ploegmaat Sepp Kuss afgezet aan de laatste klim. Vervolgens gewacht op Jonas V. en heel de afdaling tot aan de streep aan kop gereden.
 • DANIËL VONCK

  3 maanden geleden
  Doe zo verder grote kampioen en pak de bolletjestrui ! Wat ben je toch een knappe allround renner. Wout, we love you ❤️🤞
 • Bart Huysmans

  3 maanden geleden
  Uiteraard goede renner, maar teveel omhoog geschreven en komt nog wat te kort.
 • Peter Nols

  3 maanden geleden
  En toen de koers begon verloor hij op een kwartier tijd 5 minuten. VA is goed op de momenten dat de koers stil ligt.
 1. Chris Froome hoopt nog altijd oude niveau te halen: “Dit soort koersen heb ik nodig, ook al finish ik in de achterste regionen”
  Tour de France
  5

  Chris Froome hoopt nog altijd oude niveau te halen: “Dit soort koersen heb ik nodig, ook al finish ik in de achterste regionen”

  Chris Froome haspelde zijn tijdrit op de voorlaatste dag van de Tour de France al af. De viervoudige Tourwinnaar stond zaterdagmorgen op 4u07 van leider Tadej Pogacar, maar hoopt nog steeds om op zijn oude niveau terug te keren. Aan opgeven heeft hij dan ook nooit gedacht: “Ik hou van de sport, ook al is ze soms meedogenloos en brutaal.”