Pogacar deelt nu al serieuze tik uit: “Ik wou eigenlijk geen tijd verliezen”

2 reacties

 • Gerard Akkermans

  4 maanden geleden
  Die twee ploegen en kopmannen kunnen het goed vinden met elkaar. Hand en spant diensten zullen geleverd worden.
 • Peter John Vermeersch

  4 maanden geleden
  Eindwinnaar bekend. Proficiat. Waar waren de andere "groten? Wonden aan het likken van het valcircus van maandag jl.? Of niet beter kunnen?!
 1. Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimiteit op weg naar Parijs
  Tour de France
  17

  Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimi­teit op weg naar Parijs

  Chris Froome (36) haalt morgen Parijs en dat is in zijn huidige doen al een prestatie. Het is het ietwat trieste lot van de viervoudige Tourwinnaar die na een zware val in de Dauphiné van 2019 nooit meer zijn beste niveau haalde. Vandaag rijdt hij anoniem rond in het peloton. Hij zegt nog wel dat hij terug wil keren om voor het geel te strijden met Pogacar, maar of hij daar zelf ook effectief in gelooft, is een andere vraag.
 2. "Wout is een beer. Wat een kracht": Eric Vanderaerden heeft na 36 jaar een opvolger
  PREMIUM
  Tour de France
  37

  "Wout is een beer. Wat een kracht": Eric Vanderaer­den heeft na 36 jaar een opvolger

  Eric Vanderaerden (59) heeft een opvolger. Het heeft 36 jaar geduurd, maar hij is niet langer de laatste Belg die een tijdrit kon winnen in de Tour. “Eerlijk, ik vind het een klein beetje jammer.” Maar, zegt hij: “Het is goed dat het Van Aert is.” Diezelfde Van Aert is volgens Vanderaerden ook straks in Tokio zeker kanshebber op goud in het tijdrijden. Maar dé topfavoriet? Neen, dat dan weer niet.
 3. Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en masterclass van Mohoric: bekijk de hoogtepunten van Tourrit 19
  Play
  Tour de France
  9

  Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en master­class van Mohoric: bekijk de hoogtepun­ten van Tourrit 19

  Ritzege nummer twee voor Matej Mohoric in deze Tour de France. De Sloveen sloot al vroeg op de dag aan in de vlucht, gooide als eerst de knuppel in het hoenderhok in de kopgroep en trok er dan 25 kilometer voor de meet alleen op uit, om met een minuut voorsprong in Libourne aan te komen. Een masterclass. Bekijk hieronder de hoogtepunten van etappe negentien.