REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Gele trui Pogacar zet puntjes op de i in koninginnenrit op Quatorze Juillet

Tour de FranceTadej Pogacar heeft op de Franse nationale feestdag de koninginnenrit in de Tour de France gewonnen. De Sloveense geletruidrager rekende in de sprint af met Jonas Vingegaard en Richard Carapaz. De puntjes op de i.

15 reacties

 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  Met een pluim voor Wout een kopman die ook al duizenden keren heeft bewezen dat hij kan helpen en eigen belang opzij kan zetten voor mederenners en ploeg, anderen uit nederlandse ploegen kunnen dit niet, ik noem de naam niet maar iedereen kent hem. Jumbo met nog 4 man maken nog een perfecte ploeg, een team met vrienden, een plezier om koers te kijken, winnen is niet altijd het mooiste, maar gedurende de rit zit het plezier, nooit volgde ik de ronde zoals dit jaar.
 • Lucien Mertens

  5 maanden geleden
  U moet niet meteen de neus optrekken maar kijken naar wat er duidelijk te zien is meneer Meurrens, Van Aert en Alaphilippe zijn al van in het begin met heel wat anders bezig dan tourwinst, ze trainen in deze tour, en ze zijn beiden in topvorm.
 • Peter John Vermeersch

  5 maanden geleden
  Ik heb genoten van de vechtlust van Vinegaard. WVA en Sepp Kuss hebben hierin fantastisch werk gedaan. En Pogacar heeft het slim gespeeld
 • Guido Vandenbroucke

  5 maanden geleden
  pluim voor Vingegaard
 • Johan Maddens

  5 maanden geleden
  jos meurrens , Van Aert is niet gekomen voor een klassement . Hij is nu in topvorm en weet wel waarvoor . Dat zal wel blijken binnen enkele weken .