REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bauke Mollema juicht na knappe solo van ruim 40 kilometer in overgangsrit

Tour de FranceBauke Mollema heeft de veertiende etappe in de Tour de France gewonnen. De 34-jarige Nederlander van Trek-Segafredo rondde een solo van ruim veertig kilometer succesvol af. Geletruidrager Tadej Pogacar kende een zorgeloze dag.

9 reacties

 • eric verkerken

  3 maanden geleden
  harde werker altijd werkend in het peleton
 • Kris Claes

  3 maanden geleden
  Grootste probleem van deze tour is dat hij al vanaf eerste week beslist is door 1 goede aanval pogacar en enkele ongelukkige valpartijen. Pogy in een zetel en geen enkele ploeg kan hem nog bedreigen. En zelf kan hij energie sparen ten opzichte van anderen. Dus we mogen blij zijn dat er nog ontsnappingen zijn. En knap van iedereen die ze afrond. Verdienen het allemaal en werken er voor. Enkel 2de plaats blijft nog spannend.
 • Peter John Vermeersch

  3 maanden geleden
  Knap van Bauke. Jammer geen enkele Belg.
 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  Knap gedaan man top
 • jo sturms

  3 maanden geleden
  Trots op Bauke
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Nét geen wereldtitel voor afscheidnemende De Ketele: hij pakt zilver in puntenkoers na ultraspannend duel met Fransman Thomas
  Baanwielrennen
  1

  Nét geen wereldti­tel voor afscheidne­men­de De Ketele: hij pakt zilver in punten­koers na ultraspan­nend duel met Fransman Thomas

  Kenny De Ketele (36) heeft op zijn laatste WK een knappe zilveren medaille gepakt in de puntenkoers. Op de derde dag van de wereldkampioenschappen baanwielrennen in het Franse Roubaix was onze landgenoot lange tijd op weg naar het goud, maar na een ultraspannende koers ging de Fransman Benjamin Thomas er in het slot nog over. Voor De Ketele is het zijn laatste groot kampioenschap.