Jess Thorup poseert met het shirt van zijn nieuwe ploeg.
Volledig scherm
Jess Thorup poseert met het shirt van zijn nieuwe ploeg. © FC Kopenhagen

Nu ook officieel: Jess Thorup tekent voor vier jaar bij FC Kopenhagen

Racing GenkWat gisteren eigenlijk al doorsijpelde, is nu officieel: Jess Thorup verlaat Racing Genk voor FC Kopenhagen. Om 11u staat de 50-jarige Deen een eerste keer op het oefenveld bij zijn nieuwe ploeg, om 14u wordt hij aan de pers voorgesteld. Hij tekent er een contract voor vier jaar.

10 reacties

 • Eddy Jans

  4 maanden geleden
  Dat je een einde maakt aan je contract zoals contractueel voorzien is geen probleem.Dat je als een dief in de nacht verdwijnt zonder je werkgever hiervan persoonlijk op de hoogte te stellen, zonder de spelers die je hun vertrouwen gaven een woord van afscheid te gunnen, zonder je naaste medewerkers in de club een woord van dank te gunnen dan ben je zeker geen "gentleman" .  Dan geef jje al deze mensen"stank voor dank" en ben je als mens klein , heeeel klein.
 • Mark Timmer

  4 maanden geleden
  Awel als Genk trainers mag weghalen in het seizoen dan mogen ander ploegen dat toch ook. Loontje komt om zen boontje
 • Daniel Cuypers

  4 maanden geleden
  Het predikaat "gentleman" zal op hem niet meer van toepassing zijn, al zal hem dat allicht worst wezen. Kiest na amper enkele weken bij Genk voor een zowel lucratief als sportief interessanter project, een voor hem unieke kans en goed wetende (zie wedervaren met Gent) dat clubs, na enkele nederlagen, zonder scrupules evenzeer adieu wuiven en de trainer de deur wijzen.Kortom, gewoon een mes dat langs twee kanten snijdt.
 • Dirk Peeters

  4 maanden geleden
  Stel je eens voor in zijn plaats, dan zou men zijn keuze begrijpen. Veel succes.
 • Hans Oxida

  4 maanden geleden
  Genk zou nooit kampioen geweest zijn zonder de coach weg te pikken elders. Dus niet janken nu. Thorup zal wel gemist worden in onze boerencompetitie.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Van den Brom blij met nieuwe rechtsachter Preciado: “Ambitieuze jongen met specifieke kwaliteiten”
  Racing Genk
  2

  Van den Brom blij met nieuwe rechtsach­ter Preciado: “Ambitieuze jongen met specifieke kwalitei­ten”

  John van den Brom gelooft in de kwaliteiten van de 22-jarige rechtsachter Angelo Preciado, die overkomt van het Ecuadoriaanse Independiente del Valle. De Zuid-Amerikaan moet op de rechterflank de opvolger worden van Joakim Maehle. “Angelo is een jonge, gretige, ambitieuze jongen met specifieke kwaliteiten in de manier van spelen zoals wij dat graag zien”, vertelde de Nederlandse Genk-trainer.
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari