In Next Gen Wielrennen maakt u kennis met het Belgisch wielertalent van de toekomst
Volledig scherm
PREMIUM
In Next Gen Wielrennen maakt u kennis met het Belgisch wielertalent van de toekomst © Belga - HLN

Deze beloften staan klaar om door te breken: van megatalent dat records van Evenepoel brak tot een boerenzoon met monsterwaarden

NEXT GEN KOERSNú kent bijna niemand ze nog, maar straks zijn ze onze wielerhoop. In navolging van Remco Evenepoel staat heel wat Belgisch wielertalent klaar om door te breken. In deze vijfdelige Next Gen-reeks stellen wij de grootste koerstalenten uit ons land aan u voor. Gewikt en gewogen door een panel van kenners, met ook de youngsters zelf aan het woord. Van klimmers over sprinters, tot klassieke coureurs en veelzijdige meisjes. Vandaag in aflevering 1: de grootste beloften.

9 reacties

 • wim rooyakkers

  3 weken geleden
  Evenepoel kan een goed renner worden,alleen opletten dat hij niet over het paard getild word.
 • pierre samaey

  1 maand geleden
  Evenepoel gelijk zetten met Pojacar denk dat die laatste toch al meer laten zien heeft bij de profs
 • pierre samaey

  1 maand geleden
  Evenepoel gaat de tour niet winnen een andere Belg zal dat doen er staan een paar jongsters klaar die niet mediageil zijn en een kledinglijn hebben maar in de luwte alles voorbereiden.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  Evenepoel is al verleden tijd, die gaat enkel nog presteren op papier, ttz in de boekskes enzo, de mensen zijn deze overgangsfiguur al meer dan beu, hoog tijd voor de Cian's.
 • Eric Maes

  2 maanden geleden
  Eduard, als je een kontrakt van 3j krijgt bij Bora , en al meetraint met Sagan, dan kan je al stappen hoor.
 1. Lof voor alleskunner Van Aert in HLN SPORTCAST: “Wout kan alle klassiekers winnen”
  Play
  HLN SPORTCAST

  Lof voor alleskun­ner Van Aert in HLN SPORTCAST: “Wout kan alle klassie­kers winnen”

  Deze week ging het in HLN SPORTCAST natuurlijk uitgebreid over Wout van Aert, die in de Amstel Gold Race de kroon op een schitterend voorjaar zette. Van Aert maakte dit seizoen indruk op alle terreinen: in de Tirreno won hij een massasprint tegen Ewan, een tijdrit tegen Ganna en klom hij met de beteren mee op Prati di Tivo. In Gent-Wevelgem versloeg Van Aert flandriens en in de Amstel de lichtgewichten. Het doet Dirk De Wolf één conclusie trekken: “Van Aert kan alle klassiekers winnen, al moet hij wel anders plannen wil hij Luik winnen.”
 2. De klassieke renners van morgen: de boezemvriend van Bjorg Lambrecht en een hardrijder die de toppers al eens klopte op WK tijdrijden
  PREMIUM
  NEXT GEN KOERS

  De klassieke renners van morgen: de boezem­vriend van Bjorg Lambrecht en een hardrijder die de toppers al eens klopte op WK tijdrijden

  Nú kent bijna niemand ze nog, maar straks zijn ze onze wielerhoop. In navolging van Remco Evenepoel staat heel wat Belgisch wielertalent klaar om door te breken. In deze vijfdelige Next Gen-reeks stellen wij de grootste koerstalenten uit ons land aan u voor. Gewikt en gewogen door een panel van kenners, met ook de youngsters zelf aan het woord. Van klimmers over sprinters, tot klassieke coureurs en veelzijdige meisjes. Vandaag in aflevering 2: de eendagsrenners van morgen.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"