Generatie 2002.
Volledig scherm
PREMIUM
Generatie 2002. © HLN

Juve-speler die met Cristiano traint, “puur goud” bij Anderlecht en een van de grootste talenten op de linksachter: dit zijn de beste Belgische jeugdspelers van 2002

Belgisch voetbalWat goed is, komt snel. En door de coronacrisis nog net iets sneller? Om de financiële klappen van de pandemie te verwerken, is de kans reëel dat profclubs meer zullen (moeten) inzetten op de jeugd. Hoogtijd dus om de toptalenten uit het Belgische voetbal aan u voor te stellen. Met vandaag in aflevering 2 van ‘The Next Gen’, de tien meest beloftevolle spelers van generatie 2002. 

  1. Genk-coach Van den Brom geraakt door vertrek van zijn assistent: “Maar we zitten nu eenmaal in een situatie waarin iets moet gebeuren”
    racing genk
    6

    Gen­k-coach Van den Brom geraakt door vertrek van zijn assistent: “Maar we zitten nu eenmaal in een situatie waarin iets moet gebeuren”

    Genk zit in lastige papieren, maar behoudt voorlopig het vertrouwen in coach John van den Brom. Assistent-coach Dennis Haar, verantwoordelijk voor de teamtactische wedstrijdvoorbereiding, werd wel aan de deur gezet. Van den Brom reageerde voor het eerst op het vertrek van Haar: “Dit is nooit een mooi moment, we zijn elkaars steun en toeverlaat, maar we zitten nu eenmaal in een situatie waarin iets moet gebeuren.”