Luca Oyen, Ardy Mfundu en Zeno Debast: enkele toptalenten die geboren zijn in 2003.
Volledig scherm
PREMIUM
Luca Oyen, Ardy Mfundu en Zeno Debast: enkele toptalenten die geboren zijn in 2003. © Fotomontage HLN, Nico Dewaele

Anderlecht zendt zijn zonen uit, Genkse goudhaantjes en een verdediger die Schalke 04 verkoos boven Club: ontdek de beste Belgische jeugdspelers van 2003

Belgisch voetbalWat goed is, komt snel. En door de coronacrisis nog net iets sneller? Om de financiële klappen van de pandemie te verwerken, is de kans reëel dat profclubs meer zullen (moeten) inzetten op de jeugd. Hoogtijd dus om de toptalenten uit het Belgische voetbal aan u voor te stellen. Met vandaag aflevering 3 van ‘The Next Gen’, de tien meest beloftevolle Belgische spelers van generatie 2003. 

0 reacties

 1. Club een dag na de paintball en twee dagen voor Antwerp: “Iemand heeft me op adamsappel geraakt”
  Club Brugge
  2

  Club een dag na de paintball en twee dagen voor Antwerp: “Iemand heeft me op adamsappel geraakt”

  Wat doe je als trainer met een groep die in de Champions League van het kastje naar de muur is gespeeld en vijf goals om de oren heeft gekregen? Paintball, zo blijkt. Clement: “Ik had het de spelersgroep beloofd nadat we in mijn eerste jaar kampioen gespeeld zijn. Maar door corona werd dat steeds uitgesteld. Er was één heel goeie schutter bij, want hij raakte me op de adamsappel. Ik weet niet of het bewust was... Een verdachte? Ik zie ze allemaal even graag.”
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.