Zes Poolse zwemmers moeten meteen vertrekken uit Tokio na administratieve blunder van federatie: “Incompetente mensen”

Olympische SpelenWat een blunder. Zes Poolse zwemmers die de komende weken zouden aantreden op de Olympische Spelen, moesten bij hun aankomst in Tokio alweer meteen vertrekken. Reden daarvoor: een administratieve fout van de Poolse Zwemfederatie PZP, die de atleten niet correct had ingeschreven. De zwemmers zijn furieus. “Ik hoop dat ik eindelijk uit deze nachtmerrie ontwaak.”

4 reacties

 • Ken Vekemans

  2 weken geleden
  Miljoenen moeten ze eisen.
 • Vercouillie Eric

  2 weken geleden
  bureaucraten logica en eficientie hebben nooit goed gewerkt. Zet er techniekers op dan zal het wel gaan Het kan niet anders.
 • PHILIPPUS DE GEEST

  2 weken geleden
  Topje van de ijsberg
 • ivan DEJONGHE

  2 weken geleden
  ze zijn er vet mee met de spijt betuiging
 1. Héél toevallig in het turnen beland en komend seizoen geregeld op de tribune bij... PEC Zwolle: wat u nog niet wist over Nina Derwael
  Play
  Olympische Spelen
  11

  Héél toevallig in het turnen beland en komend seizoen geregeld op de tribune bij... PEC Zwolle: wat u nog niet wist over Nina Derwael

  Dat ze fantastisch is aan de brug met ongelijke leggers, wist u al. Dat ze zonet op de Olympische Spelen historisch goud pakte, ook. Maar wist u dat Nina Derwael ook een stevige link heeft met voetbal? En dat ook haar ouders op hoog niveau gesport hebben? Vijf dingen die u mogelijk nog niet wist over onze kersverse olympische kampioene.
 2. Nina Derwael doet het verhaal van haar gouden dag: “Ik schrok ervan dat ik ‘s middags nog een dutje kon doen”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  55

  Nina Derwael doet het verhaal van haar gouden dag: “Ik schrok ervan dat ik ‘s middags nog een dutje kon doen”

  “Het is een hele mooie, hé?” Haar gouden medaille rond de nek showt Nina Derwael ook voor de neus van de Belgische media in Tokio. Nog overweldigd door alle spanning bij de brugfinale en emoties na haar winst doet Derwael het verhaal van haar gouden dag. Over wat ze in de uren vóór het moment suprême deed, waarom ze de scores van de andere dames niet wil weten en het speciale gevoel tijdens het horen van het Belgische volkslied.

Olympische Spelen