Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Wie is Ignace Van der Brempt, Brugs talent dat héérlijk scoorde en daarvoor inspiratie opdeed bij... Cristiano Ronaldo?

Club BruggeOverdag zit-ie nog op de schoolbanken, vanavond was hij voor het eerst beslissend voor de A-ploeg van Club. Een kennismaking met Ignace Van der Brempt, die voor z’n fantastische treffer inspiratie opdeed bij ene Cristiano Ronaldo.

8 reacties

 • Lois Verdonk

  2 weken geleden
  Een jonge die het bewijst met zijn voeten en de bal, niet zoals bij Anderlecht met de fanfare en artikels in de kranten.
 • Ivan De Bakker

  2 weken geleden
  Wat een verschil met de zo opgehemelde jongeren bij RSCA. In Brugge krijgen ze tijd om zich te ontwikkelen in stilte en ze staan er. Bij RSCA worden ze tot helden gebombardeerd zodra ze hun linkervoet van hun rechtervoet kunnen onderscheiden. RSCA jongeren zijn gewoon koopwaar.
 • Rik Vrachten

  2 weken geleden
  Hopelijk komt die jongen er ! Maar aub geef hem toch eens de nodige tijd ! Prachtige actie + mooi doelpunt 👍 . Maar aub pers stop er nu mee en laat Philip maar met hem werken . Van een KRCG van 😞
 • Jeff Diels

  2 weken geleden
  @JO: Dat geldt pas als je een x-aantal(ik dacht 8) wedstrijden voor de eerste ploeg hebt gespeeld. Dat is bv. het geval voor Y. Badji.
 • marc sinnaeve

  2 weken geleden
  Jo, zolang ze geen 5 basisplaatsen gehad hebben in de A-ploeg mogen ze blijven aantreden bij Club NXT.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart