Philippe Clement, de wanhoop nabij.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement, de wanhoop nabij. © Photo news

“Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte

Club Brugge“Waaróm wilde Clement persé ‘een Guardiola’tje’ doen – speciaal willen zijn? Net nú? Op een moment dat de ploeg in een dip zit, maak je je spelers toch niet nóg zotter?” Onze chef voetbal zit met een pak vragen, na wat hij “de grootste sof, de ergste desillusie van Club Brugge en bij uitbreiding van het Belgische voetbal in het voorbije decennium” noemt. Zijn relaas van een gitzwarte avond op Jan Breydel, waarbij vooral de coach het moet ontgelden.

99 reacties

 • dirk claeys

  1 week geleden
  Niet Clement maar de spelers,zelf zijn de grote oorzaak, Mignolet grootverdiener blijkt vandaag een vliegenvanger, Vanaecken was onbekwaam, de laatste twintig minuten na de vijfde goal , als het volume verminderde kon hij weer zijn wagon aanhangen en een pasje geven!, de jongeren kijken mee met de elite die het vandaag is wel niet kan of niet wil in Europa,presteren, een klasse Nxt kan het antwoord zijn, maar Clement moet ingrijpen of hij vliegt eruit!
 • claude Rens

  1 week geleden
  De krant stond er vol van . De experts praten erover. Ik bedoel dat Leipzig 9 moest missen en geen hoofdtrainer op de bank. Psychologisch een blunder want de spelers namen die zogezegde zwakte van de tegenstander over.
 • gabriel papanikitas

  1 week geleden
  Eve Schelfout, inderdaad als de scheidsrechter neutraal was dan stond Brugge nog met 9 spelers op het veld
 • Raphaël Defour

  2 weken geleden
  Er is een gouden regel "Don't change a winning team". Vergelijk de spelers opstelling met de matchen in Leipzig waar men won en PSG waar men verassend thuis gelijkspel behaalde.
 • Patrick Devogelaere

  2 weken geleden
  Ja de chef voetbal komt van zijn wolkje af en kiest eieren voor zijn geld ... komt ervan een ploeg de hoogte in te praten en de tegenstander te minimaliseren
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.