HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku: terug naar Engeland voor 100 tot 140 miljoen of blijven bij Inter?

Serie A“Als Cristiano, Messi of Lewandowski erin slagen om hun limieten te verleggen, waarom zou ik dat niet kunnen?” Aldus vroeg Romelu Lukaku zich in december luidop af. De lat gaat nu een meter omhoog: kan ‘Big Rom’ het ook op het allergrootste Europese toneel? En zo ja, bij welke club? Onze specialist kijkt in de (transfer)kaarten en het hoofd van Lukaku.

24 reacties

 • jeroen van gelder

  1 dag geleden
  1 vd beste spelers ter wereld
 • lieven de ly

  3 dagen geleden
  Hé Romelu gewoon je hart volgen.
 • Ronny Popelier

  1 week geleden
  Romelu word internationaal bejubeld om zijn inzet voor de ploeg zijn scorend vermogen zijn doorzetting vermogen enz. Gelukkig is Romelu verstandig genoeg om zich geen barst aan te trekken van sommige onnozele afbraak commentaren die volledig er naast zitten. We weten al lang de één handjes vol clubke supporters Romelu geen enkel goed woord hunnen ie dit door zijn RSCA verleden. Ze zien zelden Romelu spelen, maar ze staan wel aan de wal om af te breken. Maar, Romelu was, is en blijft de TOP.
 • Dirk Van den Bogaert

  1 week geleden
  Waar zijn toekomst ligt interesseert me niet maar mocht hij zo vriendelijk willen zijn om zijn broer naar dezelfde ploeg te halen dan doet hij mij en alle andere Antwerpsupporters alvast een zeer groot plezier!
 • Albain Van Eycke

  1 week geleden
  In Italië blijven daar word je gewaardeerd door je trainer en je bent geliefd door de bevolking wat wil je nog meer
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans