instagram clubbrugge
Volledig scherm
© instagram clubbrugge

Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

Club BruggeBeklijvende beelden. Club Brugge heeft op zijn sociale media in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van ‘We never walk alone’ een video gedeeld voor, tijdens en na zijn opener van de Champions’ play-off tegen Anderlecht. 

40 reacties

 • Polutnik Ronald

  1 week geleden
  Die Vormer denkt ook dat hij de koning is van de voetbal , maar ik denk dat het zijn laatste goede seizoen zal zijn en dan zal het wel minder worden met hem . Maar een vuile mond heeft hij als de grootste en zijn ploegmaat Vanaken ook waarvan ik het nooit had verwacht, maar ja als je bij de hond slaapt krijg je ook zijn vlooien .
 • Matthías Plancke

  1 week geleden
  Wie hier negatief op reageert, heeft nooit gevoetbald! Respect voor Vormer. Pure passie en grinta. Deze ingesteldheid maakt je kampioen!
 • ronny cockuyt

  1 week geleden
  Heb het filmje not eens gekeken. Maar zag wel dat de andere spellers er zich niet veel van aan trekken. Vannaken dronk rustig verder aan zijn watertje en de rest luisterde nog nooit
 • ringo van der pulst

  1 week geleden
  In het heetst van de strijd zeg je zo een dingen,maak er maar meer van dan het is.zeverraars.
 • Stefaan Liessens

  1 week geleden
  Een beetje meer respect zou wel mogen... 34 landstitels tegen 16! Ook nog eens 15 op 18 tegen de 3 andere PO1 ploegen in de reguliere competitie! Frustratie bij Brugge begint duidelijk toe te nemen...
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans