Dennis Praet.
Volledig scherm
Dennis Praet. © REUTERS

Verdict zwaarder dan gedacht voor Dennis Praet, hij is drie maanden out: “Forse klap voor Leicester”

Premier LeagueDomper voor Dennis Praet (26). Hij staat zeker tot begin april aan de kant met een scheur in de hamstrings, zo bevestigt Brendan Rodgers. “Een zware klap voor Leicester", zegt de Leicestercoach. De middenvelder blesseerde zich afgelopen zaterdag in de slotminuut van de bekerwedstrijd tegen Stoke City. 

1 reactie

 • Bram Decoster

  5 dagen geleden
  Winnen doen we toch niet met dit rond landje
 1. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”
 1. FA CUP. De Bruyne met knappe assist - Engelse zesdeklasser wipt team van Rooney en viert heerlijk op hit van Adele
  Play
  FA Cup

  FA CUP. De Bruyne met knappe assist - Engelse zesdeklas­ser wipt team van Rooney en viert heerlijk op hit van Adele

  Kevin De Bruyne moest maar 45 minuten opdraven bij Man City. Even na het halfuur was de zege tegen tweedeklasser Birmingham al veilig gesteld (3-0). De Bruyne bracht de tweede van Bernardo aan. Op een heerlijke pass van Mahrez trok De Bruyne aan de achterlijn terug tot bij de Portugees, die ook al erg knap de openingsgoal voor zijn rekening had genomen. Op assist van Mahrez deed ook Foden nog zijn duit in het City-zakje.
 1. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"

 2. Van den Brom na sneeuwpartij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"
  Play

  Van den Brom na sneeuwpar­tij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"