Diatta
Volledig scherm
Diatta © Monaco AS

Transfer is rond: Krépin Diatta trekt voor ruim 20 miljoen euro naar AS Monaco

Club BruggeDe transfer is officieel. Krépin Diatta (21) verlaat Club Brugge en trekt naar AS Monaco. Blauw-zwart zou ruim 20 miljoen euro vangen voor de flankaanvaller, plus nog een percentage op een eventuele doorverkoop. Diatta tekende er een contract voor vijf jaar. 

61 reacties

 • Frank Vanleenhove

  1 maand geleden
  Leer dan maar eens aan jonge voetbalfans en spelertjes wat clubliefde is, zij begrijpen niet dat midden in het seizoen van club gewisseld wordt “is diatta dan niet meer voor club brugge ??”
 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Als Club fan vind ik het spijtig maar in zijn plaats zou ik ook liever in zonnige oorden vertoeven.
 • marc maene

  1 maand geleden
  ondanks alles een goede speler,die gemist gaat worden,ging steeds in duels,en stak zijn nek uit om iets te bereiken,trok ook spelers van de andere ploeg op zich waardoor er ruimte vrijkwam voor de maats,een pass achteruit geven is ,de oplossing van de GEMAKZUCHT,ervoor gaan is iets anders,dat deed Krepin,daarom dat hij zoveel waard is,zal nog wel groeien ,alvast veel succes !!
 • dirk claeys

  1 maand geleden
  20 miljoen is,wel erg veel geld, een speler die veel kansen heeft gehad, maar vandaag een meeloper blijkt, goed verdiend en tijd voor nieuwe jonge projecten!
 • Marc Decoutere

  1 maand geleden
  Als jij 5x meer kan verdienen,en uw huidige werkgever krijgt er geld bovenop.Zou jij dan blijven.Trouwens dokters worden ook weg gekocht in andere ziekenhuizen, CEO s worden ook gekocht en het leven gaat gewoon verder.
 1. “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest
  Club Brugge
  27

  “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest

  Zware domper voor Club Brugge. Ook Simon Mignolet en Charles De Ketelaere legden een positieve coronatest af. Ze werden inmiddels hertest. Club hoopt op een vals-positieve test zodat ze morgen toch kunnen aantreden in het Europa Leagueduel tegen Dynamo Kiev. Indien niet wordt het lijstje met Covidafwezigen wel erg lang, want ook Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Hans Vanaken, Noa Lang, Mats Rits en coach Philippe Clement zitten nog in quarantaine. “Dit is een opdoffer”, weet interimcoach Rik De Mil.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"