Tom Boonen en Johan Museeuw maken brandhout van UCI na uitsluiting Schär: “Ze denken dat het om een toeristentocht gaat”

HLN SPORTCASTDe Ronde van Vlaanderen 2021 was die van de beresterke Kasper Asgreen, maar ook die van de onfortuinlijke Michael Schär. De Zwitser van AG2R Citroën werd uit koers gezet omdat hij een bidon richting enkele toeschouwers gooide. In HLN SPORTCAST reageren Tom Boonen en Johan Museeuw bijzonder scherp op het voorval.

53 reacties

 • Eric Raes

  2 weken geleden
  De UCI heeft groot gelijk gehad dat ze Shar uit de koers genomen hebben, als wij een sigarettenpeuk op de grond gooien krijgen wij een gasboete, dus direct uit de koers nemen, een maand schorsing en een serieuze geldboete
 • John Lux

  2 weken geleden
  Regels dienen gevolgd te worden. Indien niet akkoord moet men maar niet starten.
 • Willy De Vadder

  2 weken geleden
  Boetes geven aan die renners ipv uitsluiten ! Maar ja hoeveel boetes hebben de voetballers en clubs al betaald voor het “enthousiast” vieren van een goal ? Nog maar weinig over gehoord maar wel gezien. Regeltjes, navolging, controle, ...
 • Bart De Kort

  2 weken geleden
  Beste Raf Reygaerts. Als jij akkoord gaat dat een mens die sluikstort de gevangenis ingaat, ben ik akkoord met wat je vertelt. Maar een mens die sluikstort krijgt een boete. Waarom moet een renner dan ineens uitgesloten worden en niet gewoon een boete krijgen?
 • Sjonny Martero

  2 weken geleden
  De renners moesten geweigerd hebben om verder te rijden. Dat was pas solidair. Ze gingen wel terugkomen op hun beslissing.
 1. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april
 2. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League