Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © Reuters, EPA

Titelstrijd Formule 1 naar kookpunt: dit staat Verstappen en Hamilton in laatste 6 races te wachten

Met nog zes races te gaan nadert het Formule 1-jaar 2021 zijn climax. Waar stappen klassementsleider Max Verstappen en Lewis Hamilton weer in hun bolides, hoe ziet het programma er nog uit voor de twee rivalen en hoeveel punten zijn er nog te verdelen?

4 reacties

 • Ineke Visser

  5 dagen geleden
  Het is in jaren niet meer zo spannend geweest. En ik hoop dat tot de laatste race het spannend blijf en hopenlijk mijn favoriete renner wint.
 • eduard janssens

  7 dagen geleden
  Zolang Verstappen er niet uitgereden wordt maak hij kans !!
 • JOANNES HOSTE

  1 week geleden
  Verstappen en Hamilton zullen het wel proper houden, elke race dat ze niet uitrijden, is een kans voor de andere om voorsprong op te bouwen. De vraag is of de teams het proper gaan houden. En laat ons hopen dat de winnaar pas bekend word in Abu-Dhabi. Liefst een race waarbij ze beide tot het uisterste moeten gaan tegen elkaar om kampioen te worden.
 • Lorenzo Schoovaerts

  1 week geleden
  Laat ons hopen dat Verstappen het netjes houdt en de ellebogen binnen houdt. Fair racing aub.
 1. Nieuwe episode in soap tussen Icardi en Wanda Nara: “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”
  Time-out
  1

  Nieuwe episode in soap tussen Icardi en Wanda Nara: “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”

  ‘t Wordt steeds pijnlijker. Mauro Icardi (28) en Wanda Nara (34) maken op social media een echte soap van hun vermeende relatiebreuk. De Argentijnse spits van Paris Saint-Germain postte afgelopen nacht een Instagram-verhaal (dat hij al snel weer verwijderde) waarop hij met Nara te zien is in bed. “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”, schreef Icardi.