Thierry Witsel.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Witsel. © Photo News

Thierry Witsel praat uitgebreid over de blessure van zijn zoon: “Axel bewoog niet, dan denk je meteen het ergste”

Voetbal“‘Patsch’, hoorde hij.” En plots was de achillespees van Axel Witsel gesprongen. Met papa Thierry praten we uitgebreid over die eerste angst toen hij zijn zoon vanuit de zetel zag liggen, in welke ‘state of mind’ Axel zich nu bevindt en wie hem op het EK - “Momenteel is de kans nul procent dat hij dat haalt “ - moet vervangen. “Laat Marouane Fellaini terugkeren.” 

2 reacties

 • walter molenberghs

  1 maand geleden
  Nen andere in zijn plaats, ne jonge gast, eentje die nog wil lopen. Waarom altijd met versleten rommel willen werken.
 • Tuur Schiepers

  1 maand geleden
  Ik wist niet dat papa Witsel een extreme medische opleiding gevolgd had. Indien niet zou hij beter zijn mond houden, maar ja, zo kom je ook eens in de gazet.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Zwarte Europese avond voor Belgische clubs is ook pijnlijke zaak voor Europese coëfficiënt: somber perspectief voor Belgische landskampioen in 2023
  Voetbal
  42

  Zwarte Europese avond voor Belgische clubs is ook pijnlijke zaak voor Europese coëffi­ciënt: somber perspec­tief voor Belgische landskampi­oen in 2023

  De exit van zowel Antwerp als Club zet België onder druk in de coëfficiëntenranking die beslist over de toewijzing van Europese tickets. Pijnlijke zaak, zeker met de toekomstige hervormingen van het Europese voetbal in het achterhoofd. Voor de Belgische landskampioen van 2023 ziet het perspectief er niet goed uit om nog rechtstreeks geplaatst te zijn voor de CL-groepsfase.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal