Volledig scherm
© Photo News

Schimmelziekte houdt lelijk huis op grasmat Essevee: bestuur excuseert zich bij fans in open brief

2 reacties

 • Jack Hoeben

  1 maand geleden
  Ze kunnen misschien Warehem-koerse organiseren op dat veld!
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Ze zouden zich beter excuseren tegen de tegenstanders..
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Louis Bostyn (Zulte Waregem) keept ook op Stayen weer ijzersterk: “In de voetsporen van Sammy? Ik heb nog hele lange weg te gaan”

  Louis Bostyn (Zulte Waregem) keept ook op Stayen weer ijzersterk: “In de voetsporen van Sammy? Ik heb nog hele lange weg te gaan”

  Louis Bostyn voegde op Sint-Truiden een zoveelste gave prestatie toe aan zijn indrukwekkende lijstje van dit seizoen. De Roeselarenaar staat inmiddels 21 competitiewedstrijden onafgebroken tussen de palen en hielp daarin 31 (van de 37) punten veiligstellen voor Zulte Waregem. “Jammer dat er geen clean sheet is bijgekomen, maar met deze driepunter erbij mogen we toch wel stilaan stellen dat we gered zijn”, verwoordt Bostyn wat zijn trainer Francky Dury pas bij mathematische zekerheid lijkt te willen stellen.
 3. Francky Dury sluit moeilijk jaar met Zulte Waregem af in Eupen: “We staan voor maand van de waarheid”

  Francky Dury sluit moeilijk jaar met Zulte Waregem af in Eupen: “We staan voor maand van de waarheid”

  Vanavond zet Zulte Waregem met zijn verste verplaatsing van het seizoen een punt achter het voetbaljaar 2020, dat voor Essevee meer kommer en kwel dan voetbalplezier in petto had. Francky Dury kijkt al vooruit naar 2021 en dan vooral naar januari, een periode die de coach met het nodige gevoel voor dramatiek nu al het predikaat ‘belangrijkste maand uit het bestaan van de club’ toedicht. Maar eerst wil hij nog ten minste één punt sprokkelen in de onafgebroken strijd om sportief te overleven.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus