Lukaku komt in exclusief gesprek met Degryse nog eens terug op teleurstellend EK: “Italië heeft ons tactisch én voetbaltechnisch overklast. Vooral dat laatste deed pijn”

42 reacties

 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  Mannekens, het is maar tegen een bal sjotten. Het probleem is om hem op de juiste plek te krijgen om verder in doel te krijgen. En meestal staan er dan nog hindernissen onderweg. En er zijn er dan nog die veel geld krijgen om dat te verhinderen om dan ook een doelpunt te maken. Wie laat zich hier vangen?
 • Kristof Degros

  2 maanden geleden
  Geen lukaku fan, maar hij is een pak beter geworden dat is wel het geval. Martinez moest al lang buiten liggen. Het zijn de mannen op het plein dat het moeten doen, maar een coach kan daar veel bij helpen, en zij moeten uitvoeren wat de coach zegt. Natuurlijk moeten ze nog keuzes maken op het plein uiteraard. Maar kijk achteraan ... nog altijd geen oplossing ... tsja het zal niks worden
 • Johan Van loocke

  2 maanden geleden
  @Guido, voor mijn part gaat Lukaku effe op het gras gaan liggen als hij maar verder doet waar hij zo goed in is : veel scoren ...
 • Guido Claesen

  2 maanden geleden
  Veel spelers zie je overal op de plein. Lukaku zie je alleen maar staan wachten op een pass. Die loopt nooit naar een tegenstander om heel de bal af te pakken, o nee want hij moet alleen maar een vooral maken en voor de rest rustig afwachten tot er een bal voor zijn voeten valt. En beetje verder lopen zit er niet in. Een buitenspel staan dat is zijn specialiteit, geweldige speler voor de media althans.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Tactiek is het meest overroepen criterium bij voetbal. De elf op het veld, zij en zij alleen moeten het waarmaken. De coach zorgt voor een selectie spelers die in vorm zijn én vooral willen vechten voor elkaar. Zoals Boskamp ooit zei op Anderlecht: 'Die gozers kunnen allemaal beter voetballen dan ik, ze moeten zelf maar leren denken op het veld!' Zijn vleugelspelers kruisten regelmatig en de spits kwam de bal halen op de eigen helft indien nodig. Hij speelde wel kampioen! Spelvreugde heet dat!
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. CEO voetbalbond Peter Bossaert na videomeetings met FIFA overtuigd dat plannen tweejaarlijks WK al van tafel zijn: “De FIFA is een stuk tot inkeer gekomen”
  FIFA

  CEO voetbal­bond Peter Bossaert overtuigd dat plannen tweejaar­lijks WK al van tafel zijn: “De FIFA is een stuk tot inkeer gekomen”

  Twee videomeetings van de UEFA-lidstaten en de nationale coaches met de FIFA-top deze week hebben de FIFA opnieuw met de neus op de feiten gedrukt: Europa verzet zich tegen een tweejaarlijks WK. “Het voorstel is eigenlijk door de UEFA met de voorhamer gekraakt. En de FIFA lijkt me nu een stuk tot inkeer gekomen”, zegt Peter Bossaert, CEO van de voetbalbond.
 1. Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southampton: “Daarna zien we wel”
  Buitenlands voetbal
  4

  Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southamp­ton: “Daarna zien we wel”

  Chelsea blijft mist spuien rond de enkelblessure van Romelu Lukaku. De medische staf gaat voorlopig louter uit van een onbeschikbaarheid van minstens 2 tot 3 weken en zo mist de spits al zeker de thuisduels tegen Norwich (zaterdag om 13u30) en Southampton, match dinsdag in de achtste finale van de League Cup. “Daarna zien we wel”, sprak Thomas Tuchel vandaag. “Net als Timo Werner wordt Lukaku intens behandeld.” Voor ‘Big Rom’ wordt het ‘touch and go’ voor de interlandperiode, half november.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Gunter Van Handenhoven is verrassende assistent van Belhocine bij KV Kortrijk: “Ik heb geen seconde getwijfeld”
  KV Kortrijk

  Gunter Van Handenho­ven is verrassen­de assistent van Belhocine bij KV Kortrijk: “Ik heb geen seconde getwijfeld”

  Een surprise van de chef. KV Kortrijk kondigde maandagmiddag Gunter Van Handenhoven aan als nieuwe rechterhand van Karim Belhocine. De 42-jarige ex-profvoetballer, -jeugdtrainer en -teammanager kent het voetbalwereldje door en door en werkte de voorbije jaren met volle goesting als lijnreporter bij Eleven Sports. “Maar als iemand als Karim je die vraag stelt...”