Volledig scherm
© realmadrid.com

Real-sterren mogen nieuwe bolides kiezen, ook Courtois en Hazard pronken met hun Audi’s

Time-OutNaar jaarlijkse gewoonte een nieuwe Audi voor de spelers van Real Madrid. Onze landgenoten mochten een nieuwe bolide kiezen: Courtois ging voor de Q7, Hazard koos een Q8. Voor thuismatchen worden de sterren verondersteld om die wagen te gebruiken. Een verplichting om met die auto naar de training te komen, is er niet: zo werd zowel Hazard als Courtois eind vorig seizoen gespot op het trainingscomplex met respectievelijk een Lamborghini Aventador SVJ en een Lamborghini Urus.

32 reacties

 • Eric Roeloffzen

  3 dagen geleden
  Gelijk hebben ze, dank aan de voetbalfans, brood en spelen hè. Goede sponsors, doe zo voort.
 • Alfons Ceyssens

  4 dagen geleden
  En milieuvriendelijke wagens tellen voor die gasten niet, zeker?
 • Steven Walraeve

  4 dagen geleden
  Was ik van Hazard ik zou er mij niet goed bij voelen moest mijn werkgever mij een wagen laten kiezen temeer daar hij zo goed als niet speelt. Eigenlijk verdient hij het niet een wagen te mogen kiezen, was ik van Real ik zou zeggen, eerst spelen EN presteren vooraleer je een nieuw speeltje krijgt. Zo krijgen ze het signaal dat ze eigenlijk niks hoeven te presteren om te krijgen en waarom zou je dan nog moeite doen.
 • Sabine De Meyer

  4 dagen geleden
  En wij maar belastingen betalen terwijl zij zo goed als niets afdragen. Een slag in het gezicht van de gewone werkende Vlaming
 • Tim Loos

  4 dagen geleden
  En wij maar belasting betalen. Ze mogen zijn wie ze willen, het kan niet dat deze gastjes minder belastingen moeten betalen dan de gewone sterveling.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart